Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pentru sâmbătă propunem o dublă din Liga Naţiunilor

Pentru a doua oară săptămâna aceasta, câștigul nostru a venit ieri în urma partidelor internaționale. Azi păstrăm rețeta, cu un combo format din partide din Liga Națiunilor.

13 oct. 2018, 08:47
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pentru sâmbătă propunem o dublă din Liga Naţiunilor

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Primul meci al zilei este cel dintre Slovacia și Cehia. Gazdele au obținut rezultate foarte bune în fața propriilor fani, necunoscând înfrângerea în ultimele nouă partide. Nu doar atât, dar Slovacia a înscris de cel puțin trei ori în cinci din acele nouă partide acasă. Având în vedere că cehii au încasat nu mai puțin de nouă goluri în precedentele două meciuri, pariem cu încredere pe un total de cel puțin două goluri în această confruntare.

Derby-ul zilei are loc la Amsterdam, unde Olanda primește vizita Germaniei. Ambele au nevoie de un succes pentru a pune presiune pe lidera grupei, Franța. Oaspeții nu dau încă semne de revenire după campania dezamăgitoare din Rusia. Olanda, aflată într-un proces de reconstrucțoe, poate profita de acest lucru. Batavii au pierdut doar un meci din ultimele șase jucate acasă și pot pune probleme vizitatorilor de azi. Noi pariem pe minim patru cornere obtinute de gazde.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:00 Slovacia – Cehia, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Olanda – Germania, Gazdele peste 3,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.