Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Prima zi a săptămânii ne poate aduce al patrulea „verde” la rând

Am încheiat săptămâna cu trei bilete câștigătoare, iar după un astfel de weekend avem un moral excelent. Azi am pregătit o nouă variantă pentru dublarea investiției.

29 oct. 2018, 09:11
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Prima zi a săptămânii ne poate aduce al patrulea „verde” la rând

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ultimul meci al rundei cu numărul 14 din Superliga daneză de fotbal ne oferă un duel interesant între Midtjylland și Brondby. Neînvinsă în meciurile jucate în acest sezon în fața propriilor fani, Midtjylland este favorită la victorie și de această dată. Am optat totuși pentru un pariu pe care îl considerăm mai sigur, pe minim nouă lovituri de colț executate în meci.

Super Liga greacă ne aduce și ea un meci tare. PAOK, condusă de Răzvan Lucescu, caută să revină pe prima poziție a clasamentului. Pentru asta are nevoie de cel puțin o remiză cu Panathinaikos, o altă formație care se descurcă bine în acest sezon. Ambele echipe au defensive puternice. Având în vedere acest fapt, dar și miza mare a partidei, ne așteptăm la maxim trei goluri înscrise în meci.

Avem parte de derby în Premier League. Manchester City merge la Londra pentru duelul cu Tottenham.”Cetățenii” au nevoie de victorie pentru a ține pasul cu Liverpool, în fruntea ierarhiei. City nu a mai pierdut în deplasare de la începutul lunii aprilie. Având în vedere forța echipei lui Pep Guardiola, dar și forma modestă a echipei gazdă, pariem pe continuarea acestei serii.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Midtjylland – Brondby, Peste 8,5 cornere, cota 1,33
Ora 21:30 PAOK – Panathinaikos, Sub 3,5 goluri, cota 1,24
Ora 22:00 Tottenham – Manchester City, X2, cota 1,23

Cota Finală: 2,03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.