Biletul zilei pariuri1x2.ro: Primele două propuneri din noiembrie, câştigătoare! Vezi varianta de astăzi

Start perfect in luna noiembrie pentru redacția www.pariuri1x2.ro ! După pronosticurile câștigătoare pe meciurile de Liga Campionilor programate miercuri, aseară am mizat cu succes pe 3 partide din Liga Europa. În fiecare din jocurile Basaksehir – Hoffenheim, Rijeka – Austria Viena și Plzen – Lugano s-au marcat cele 2 sau mai multe goluri de care aveam nevoie pentru încă un bilet ”verde”.  

03 nov. 2017, 07:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Primele două propuneri din noiembrie, câştigătoare! Vezi varianta de astăzi

Biletul zilei

Nu schimbăm ritmul și țintim încă o variantă câștigătoare. Nu schimbăm nici măcar tipul pronosticurilor de pe bilet. Și astăzi pariem pe 3 partide în care anticipăm 2 sau mai multe goluri! Meciurile selectate sunt Wolverhampton – Fulham, Galatasaray – Genclerbirligi și FC Botoșani – FC Voluntari. În disputa care deschide runda de Liga 1, moldovenii au prima șansa la victorie. Totuși, trupa lui Niculescu va căuta revanșa după eșecul cu 1-3 din tur, dar și rezultatul care să o apropie de topul 6 al ierarhiei interne.

Biletul zilei

18:00 FC Botoșani – FC Voluntari, peste 1.5 goluri
19:00 Galatasaray  – Genclerbirligi, peste 1.5 goluri
21:45 Wolverhampton – Fulham, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.