Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Primul meci al sezonului în Liga 1 poate contribui la obţinerea de noi câştiguri

Miercuri și joi, partidele din Liga Campionilor și Europa League ne-au adus noi câștiguri. Seria poate continua la intrarea în weekend. Pentru dublarea investiției de astăzi avem propuneri din tenis și fotbal.

RomaniaTV.net
20 iul. 2018, 06:35
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Primul meci al sezonului în Liga 1 poate contribui la obţinerea de noi câştiguri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Mihaela Buzărnescu a ajuns în sferturile de finală ale turneului WTA de la București. Românca o va înfrunta azi pe Yafan Wang (84 WTA) pentru calificarea în careul de ași. Sportiva chineză, care a beneficiat de retragerea Paulinei Parmentier în partida din turul secund, nu a avut un sezon bun pe zgură. Mihaela ar trebui să își continue drumul spre titlu, beneficiind și de susținerea publicului.

Noua ediție a Ligii 1 debutează azi cu meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani. Campioana și-a schimbat antrenorul în vară, dar păstreaza nucleul de jucători care a adus titlul în Gruia. Lotul oaspeților a suferit importante modificări, nu mai puțin de 11 jucători părăsind echipa, alți 10 luându-le locul. Efectele schimbărilor masive din lotul moldovenilor s-au văzut și pe teren. Botoșani a pierdut trei din cele patru partide de pregătire. Mizăm pe forța campioanei, care ar trebui să înceapă fără greșeală.

Prima etapă din Challenge League, al doilea eșalon al fotbalului elvețian, începe cu o confruntare ce pune față în față o nou promovată cu echipa care a retrogradat din Super League la finalul sezonului anterior. Lausanne este favorită în partida cu Kriens, dar chiar mai sigur decăt un pariu pe victoria gazdelor pare unul pe minim două goluri în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:30 Buzărnescu – Wang, 1
Ora 21:00 CFR Cluj – FC Botoșani, 1
Ora 21:00 Lausanne – Kriens, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România