Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Profit în start de weekend. Top 3 pariuri

Investim din nou pe pronosticuri cât mai sigure. Astăzi extragem variantele câștigătoare din ligile secunde.

RomaniaTV.net
12 ian. 2018, 04:43
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Profit în start de weekend. Top 3 pariuri

Biletul zilei

În Championhsip, eșalonul 2 al Angliei, avem derby-ul orașului Sheffield. Aflată pe lista candidatelor la promovare, United este, teoretic, favorită a jocului, în fața rivalei locale, Wednesday, situată actualmente la doar 6 lungimi de retrogrdare. Meciurile dintre cele două nu au ținut, însă, niciodata cont de clasament, formă sau obiective. Am asistat constant la dueluri aprige și mai ales spectaculoase, precum a fost și cel din turul stagiunii, câștigat de United cu 4-2. Și astăzi mizăm pe goluri, două sau mai multe în meci.

Atuurile gazdelor în Sochaux – Quevilly, partidă contând pentru etapa a 20-a din Ligue 2, susțin serios pariul 1x, în timp ce pentru confruntarea Fortuna Sittard – Jong Ajax, pontul este pe reușite ale ambelor echipe. Fortuna conduce ierarhia din Eerste Divisie, la doar două puncte distanță de adversara din etapa a 20-a. Deși nu are drept de promovare în Eredivisie, echipa de rezerve a ”gigantului” Ajax vrea sa arate ca forța de a se lupta, de la egal la egal, cu viitoarele trupe de prima ligă, oferind astfel și o șansă excelentă multor jucători tineri și extrem de talentați de a se remarca și a face pasul către echipa mare a clubului.

Biletul zilei

Sheffield Utd – Sheffield Wed peste 1.5 goluri

Fortuna Sittard – Jong Ajax ambele marchează

Sochaux – Quevilly 1x

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.