Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profitul de luni vine din Liga 1 şi Zweite Bundesliga

În weekend am fost la un gol distanță de a bifa câștigarea biletului de cotă 6. Heerenveen și Emmen au încheiat partida lor cu numai un gol marcat fiecare. Azi revenim la obișnuita cota 2.

RomaniaTV.net
06 nov. 2018, 07:18
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profitul de luni vine din Liga 1 şi Zweite Bundesliga

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După o serie excelentă de rezultate, Gaz Metan Mediaș pierde din turație. Echipa ardeleană nu a mai câștigat în ultimele trei partide disputate. De această scădere de formă poate profita Concordia. Jucătorii echipei gazdă au și un avantaj moral, medieșenii nereușind că câștige în precedentele șase deplasări la Chiajna. Așteptăm din partea Concordiei să obțină cel puțin patru lovituri de colț pe durata partidei.

În urma succesului obținut de Hermannstadt la Sepsi, Dinamo a rămas pe penultimul loc al clasamentului. Mircea Rednic și elevii săi vor încerca să schimbe asta în meciul cu “lanterna roșie”, FC Voluntari. Chiar dacă joacă în deplasare, “câinii roșii” sunt favoriți. Întâlnind cea mai slabă defensivă din Liga 1, pariem că echipa bucureșteană va înscrie.

Hamburger SV și Koln, două echipe ce se întâlneau sezonul trecut în Bundesliga, se înfruntă azi în al doilea eșalon fotbalistic din Germania. Ambele au șanse bune la promovarea imediată, ocupând primele două poziții înaintea acestei runde. Ar trebui ca jocul să fie unul interesant și pariem că vom vedea cel puțin două goluri, la fel cum s-a întâmplat în fiecare din precedentele opt dispute directe.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 18:00 Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș, Peste 3,5 cornere ale echipei gazdă, cota 1,45
Ora 21:00 FC Voluntari – Dinamo București, Echipa oaspete înscrie, cota 1,21
Ora 21:30 Hamburger SV – Koln, Peste 1,5 goluri, cota 1,19

Cota Finală: 2,09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.