Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profitul vine din Cupa Spaniei şi Ligue 1. Încrâncenare şi spectacol

Un singur gol ne-a scos de pe biletul oferit ieri de redacţia www.pariuri1x2.ro. Marseille s-a impus, 2-0 acasă, cu Strasbourg, partida Monaco – Nice a consemnat peste 1.5 modificări ale tabelei, dar nu şi duelul Sparta Rotterdam – Vitesse. Deşi a fost un meci spectaculos, cu 27 de faze de poartă, 10 şuturi pe cadrul porţii şi 11 cornere, până la final s-a marcat doar o singură dată. Vitesse şi-a trecut în cont toate punctele jocului. 

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 07:24
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profitul vine din Cupa Spaniei şi Ligue 1. Încrâncenare şi spectacol

Cupa Regelui Spaniei şi Ligue 1 sunt întrecerile din care extragem astăzi evenimentele ce alcătuiesc biletul zilei. Mizăm pe variantele logice, peste 1.5 goluri, în Guingamp – Lyon şi Espanyol – Barcelona. Doar în ultimele 3 episoade, derby-ul Cataluniei a produs nu mai puţin de 13 goluri, 12 înscrise de gruparea “blaugrana”.

Pentru duelul Atletico Madrid – Sevilla, pronosticul are în vedere cartonaşele acordate. Mizăm pe minimum 6, pariu ce ar fi fost lejer câştigător în ultimele 10 partide directe. Rivalitatea este mare intre cele două, iar miza jocului, pe măsură. La ultimul capitol, un plus chiar în dreptul Sevillei, care caută să depăşească, printr-un rezultat pozitiv bifat diseară, momentul extrem de slab din La Liga, ce pare a-i fi compromis deja şansele unei clasări în top 4.

Biletul zilei:

Atletico Madrid – Sevilla, peste 5.5 cartonaşe
Guingamp – Lyon, peste 1.5 goluri
Espanyol – Barcelona, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.