Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pronosticuri pe goluri, pentru al 6-lea combo câştigător al lunii noiembrie!

Ne frecăm mâinile de bucurie! Ieri, pentru a 5-a oară în această lună, am reușit să contabilizăm profit cu ajutorul biletului propus de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro. Am invesit simplu și solid argumentat pe cel puțin 4 seturi în meciurile Khachanov – Medvedev (scor 1-3) și Shapovalov – Chung (1-3), din cadrul Next Gen Finals, completând cu varianta peste 1.5 goluri în derby-ul academiilor din Sheffield, Wednesday u23 vs United U23. Victoria a revenit gazdelor, cu scorul de 2-1.  

RomaniaTV.net
08 nov. 2017, 09:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pronosticuri pe goluri, pentru al 6-lea combo câştigător al lunii noiembrie!

Biletul zilei

Chiar dacă nici astăzi nu beneficiem de o ofertă prea tentantă, cu o analiză atentă și profesionistă, pariurile câștigătoare nu vor întârzia să se evidențieze. Pariem exclusiv pe goluri, minimum două, în 3 din meciurile zilei.

Într-un derby al rundei cu numărul 16 din liga secundă internă, Ripensia caută să-și majoreze zestrea de reușite stagionale, pe teren propriu, contra formației UTA Arad. Cu 34 de goluri, timișorenii au cea mai bună linie de atac a diviziei.

Două sau mai multe goluri așteptăm și în disputa Carlisle – Fletwood, duel decisiv din grupa 1 a EFL Trophy, precum și în amicalul Islanda – Cehia. De evidențiat în ceea ce privește testul programat de la ora 16:45, în Qatar, este diferența de strategie a celor două reprezentative, în ceea ce privește loturile convocate. Dacă antrenorul insularilor, Heimir Hallgrímsson, dă startul pregătirilor pentru Mondiale, mizând pe cei mai buni jucători pe care-i are în acest moment la dispoziție, Jarolim, antrenorul Cehiei, începe reconstrucția naționalei. Astfel, dintre convocați, doar 2 jucători, fundașul Suchy și portarul Vaclik, ambii de la FC Basel, au mai mult de 15 jocuri pentru prima reprezentativă. Restul selecționaților, în marea lor majoritate proveniți din destul de modesta primă ligă cehă, sunt fără experiențe importante la acest nivel.

Biletul zilei

16:45, Islanda – Cehia, peste 1.5 goluri, cota 1.42
19:00, Rispensia Timisoara – UTA Arad, peste 1.5 goluri, cota 1.19
21:45, Carlisle – Fleetwood, peste 1.5 goluri, cota 1.19

aca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.