Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticuri simple pentru o zi profitabilă. Astăzi, 100% Serie A

Runda cu numărul 20 din Serie A porneşte la drum încă de astăzi, cu partidele Chievo – Udinese şi Fiorentina – Inter. Acestea sunt şi meciurile spre care ne vom îndrepta atenţia, în conceperea biletului zilei.  

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 08:18
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticuri simple pentru o zi profitabilă. Astăzi, 100% Serie A

Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 

Ţinem cont de forma excelentă pe care o traversează echipa din Udine, neînvinsă în ultimele 5 etape şi cu 4 victorii consecutive în deplasare. Friulanii caută un nou rezultat pozitiv pe terenul celei de-a 13-a clasate, echipă cu un singur succes în precedentele 10 dueluri de Serie A. Nu este exclusă chiar o remiză, prima bifată de Udinese în actuala stagiune.

Fiorentina – Inter va fi unul dintre cele mai pariate evenimente ale zilei. Investiţiile se vor face, cu preponderenţă, pe goluri, un pronostic logic prin prisma evoluţiilor şi statisticilor rivalelor de pe “Artemio Franchi”. Şi noi vom miza pe un gen de spectacol, scoţând, însă, în prim-plan cornerele. Pariem pe cel puţin 11, variantă câştigătoare în 16 din cele 19 meciuri jucate de Inter în acest sezon. De asemenea, în partidele de pe teren propriu ale Fiorentinei, media de cornere consemnată este de peste 12.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 

19:00, Chievo – Udinese, x2, cota 1.38
21:45, Fiorentina – Inter, peste 10.5 cornere, cota 1.49

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România