Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticurile zilei vin exclusiv din Liga Campionilor

Astăzi, redactia www.pariuri1x2.ro se orientează către partidele din competiția supremă și extrage câte o variantă pentru fiecare dispută. Totuși, ne ferim de variantele clasice de tipul „1, X sau 2” la jocurile de la Madrid și Porto și alegem două „speciale”.

RomaniaTV.net
14 feb. 2018, 08:11
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticurile zilei vin exclusiv din Liga Campionilor

Cu certitudine, Real Madrid – Paris Saint-Germain este cea mai așteptată partidă a debutului de an. Ambele formații își propun câștigarea Ligii Campionilor, însă sorții au făcut duri, generând o adevărată finală în optimile întrecerii. Noi alegem să mizăm pe o partidă în care spectacolul și fazele de poartă se vor succese cu repeziciune la cele două porți. Indicăm un pronostic pe cornere.

Porto – Liverpool este în primul rând o confruntare deschisă oricărui rezultat. Liverpool, favorită la pariuri, pare echipa mai valoroasă, însă FC Porto excelează la două capitole: meciuri pe teren propriu și experiență în Liga Campionilor. În aceste condiții, ne îndreptăm atenția către o altă zona din oferta caselor de pariuri. Ținând cont de miză disputei, precum și stilurile de joc al rivalelor de pe arena ”Dragao”, consistență prinde un pariu pe cartonașe, 4 sau mai multe acordate. De menționat că în faza grupelor, Porto a fost printre cele mai indisciplinate echipe, cu 13 cartonașe primite.

Biletul zilei:

Real – PSG, Peste 9.5 cornere
FC Porto – Liverpool, Peste 3.5 cartonașe

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România