Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Real Madrid – Liverpool, finala Champions League contribuie la sporirea fondurilor noastre!

Vineri am pariat simplu și am avut de câștigat! Copenhaga, Duldalk și Cleveland Cavaliers s-au impus în confruntările în care au fost implicate, aducându-ne al patrulea bilet câștigător de săptămâna aceasta. Încercăm continuarea seriei. Pentru azi, două pronosticuri.v

26 mai 2018, 06:18
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Real Madrid – Liverpool, finala Champions League contribuie la sporirea fondurilor noastre!

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Toate evenimentele zilei sunt eclipsate astăzi de finala Champions League. Real Madrid și Liverpool se lupta pentru marele trofeu. “Galacticii”, conduși de Cristiano Ronaldo, golgheterul competiției (15 goluri) sunt favoriți. Liverpool a avut însă evoluții de excepție în acest sezon, iar Mohamed Salah este într-o formă de zile mari. Egipteanul a marcat de 10 ori în acest sezon. Roberto Firmino și Sadio Mane au adăugat încă 19 reușite la totalul de 40 de goluri ale “cormoranilor”, un record al competiției. Având în vedere că nici una dintre formații nu este recunoscută pentru soliditatea defensivei, pariul logic este că ambele echipe vor reuși să înscrie la Kiev.

REAL MADRID LIVERPOOL FINALA 2018 CHAMPIONS LEAGUE (ora 21:45) LIVE STREAM ONLINE VIDEO PROTV TELEKOMSPORT

Completăm biletul cu un pronostic pentru partida dintre Aston Villa și Fulham. Câștigătoarea va juca din sezonul viitor în Premier League, dar va pune mâna și pe 160 de milioane de lire sterline, sumă ce va crește la 280 de milioane de lire, dacă trupa în cauză nu va retrograda în următoarele 3 stagiuni. Cu o astfel de miză, jucătorii ambelor echipe vor da totul pe teren, intr-o confruntare din care nu vor lipsi dramatismul și tensiunea. Pe aceeași logică, nici cartonașele galbene. Mizăm pe cel puțin 4 avertismente arătate de centralul partidei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 Aston Villa – Fulham, Peste 3,5 cartonșe
Ora 21:45 Real Madrid – Liverpool, Ambele vor înscrie

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România