Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ritm de campioni – 6 din ultimele 8 propuneri, câştigătoare! Vezi cum se pariază astăzi

Redacția www.pariuri1x2.ro menține la un nivel înalt calitatea ponturilor și consistența câștigurilor. Ambele aspecte se evidențiază cel mai bine în biletul oferit zilnic de redacția celui mai bun site de analize și pronosticuri sportive din România. Ieri, pentru a 6-a oară în luna noiembrie, varianta propusă a fost câștigătoare. Profitul a fost adus de golurile marcate în jocurile Islanda – Cehia (scor 1-2), Ripensia – UTA Arad (scor 1-1) și Carlisle – Fletwood (scor 1-2). Pentru fiecare din aceste meciuri, pariul inclus pe bilet a ”solicitat” cel puțin două modificări ale tabelei.

09 nov. 2017, 08:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ritm de campioni – 6 din ultimele 8 propuneri, câştigătoare! Vezi cum se pariază astăzi

Biletul zilei

Golurile își fac loc și pe combo-ul zilei de joi, dar de această dată, variantele de pariere diferă. Dacă în confruntările amicale Bayer Leverkusen – Dusburg și Scoția – Olanda reușitele, cel puțin două, nu au voie să lipsească de pe tabela de scor, nu la fel stau lucrurile și în ceea ce privește manșa tur a barajului de calificare la CM 2018 dintre Croația și Grecia. Miza își va spune cuvântul, în acest meci care aduce fața în față două naționale cu defensive experimentate și solide. Alegem pontul sub 3 goluri cu handicap asiatic, ceea ce înseamnă că, dacă în partida de la Zagreb se va marca de exact 3 ori, pariul va primi cota 1 (miza returnată).

Biletul zilei

16:00, Bayer Leverkusen – MSV Duisburg, peste 1.5 goluri, cota 1.20
21:45, Scotia – Olanda, peste 1.5 goluri, cota 1.37
21:45, Croația – Grecia, sub 3 goluri asiatic, cota 1.26

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.