Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Şanse imense de profit, cu două confruntări din Liga Campionilor

Un singur gol a stat în calea unui nou bilet câștigător. Ieri am pariat pe șansa dublă, x2, în Crotone – Udinese, meci câștigat cu 3-0 de friulani și pe cel puțin două goluri în Trabzonspor – Antalyspor, scor 3-0. La confruntarea Birmingham – Wolverhampton am ales pariul 2+. Oaspeții au deschis scorul repede, încă din minutul 8, însă, din păcate, tabela nu a mai suferit modificări până la finele jocului, deși ”lupii” au avut pe final și un om în plus pe teren.

RomaniaTV.net
05 dec. 2017, 07:35
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Şanse imense de profit, cu două confruntări din Liga Campionilor

Biletul zilei

Investițiile zilei se fac, cum altfel, pe duelurile din Liga Campionilor. Pariem pe cel puțin 4 cornere ale formației Benfica, pe teren propriu, cu Basel. Lusitanii nu mai pot ataca topul 3 al grupei A, dar au motive morale să forțeze. Pe de o parte, Benfica încearcă să bifeze primele puncte, chiar în finalul unei campanii europene rușinoase pentru un club atât de galonat. În același timp, trupa din Lisabona are o revanșă de luat, după eșecul cu 0-5 din tur, una dintre cele mai umilitoare înfrângeri suferite de Benfica, în istoria participărilor în cupele continentale.

Mizăm și pe un duel mai echilibrat decât o arată cotele, la Pireu, între Olympiakos și Juventus. Grecii au oferit prestații consistente în ambele meciuri jucate acasă în grupa de UCL. Evidențiem în primul rând remiza albă cu Barcelona. Juventus este favorită, probabil își va adjudeca toate cele 3 puncte, însă, considerăm noi, printr-un succes la cel mult două goluri diferență. În tur, campioana Italiei s-a impus cu 2-0.

Biletul zilei

21:45 Benfica – FC Basel, gazdele peste 3.5 cornere
21:45 Ol. Pireu – Juventus, 1 ha (+2.5)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România