Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Săptămâna perfectă este la trei pronosticuri distanţă

Luni am bifat un nou bilet câștigător datorită cornerelor din meciul FC Botoșani - Sepsi, a golurilor marcate de Kiel și Nurnberg și a victoriei categorice obținute de Porto cu Setubal. A fost a șasea zi profitabilă la rând, iar azi țintim completarea săptămânii perfecte.

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 06:28
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Săptămâna perfectă este la trei pronosticuri distanţă

Biletul zilei

Nimes și Lorient speră ca în sezonul viitor să evolueze în Ligue 1. Dacă trupa gazdă are șanse bune la promovarea directă, o perioadă mai slabă a oaspeților face ca Lorient să aibă emoții în privința calificării pentru turneul de promovare de la finalul sezonului. În fața propriilor fani, cu cea mai potentă ofensivă din ligă, Nimes va ținti cele trei puncte care o pot trimite pe locul secund. Va fi, însă, un duel echilibrat, în care și spectacolul și-ar putea face simțită prezența. Pariem pe minim două reușite în meci.

Același pronostic îl avem și pentru celelalte două partide alese pentru biletul de azi. Ambele vin din ligile inferioare engleze. Derby și Cardiff sunt motivate tot de dorința de promovare. Echipa gazdă are o serie de trei înfrângeri, iar șansele la un loc în primele șase scad dacă nu punctează azi. Defensiva a fost ineficientă recent, cu șapte goluri primite în aceasta perioadă. O victorie pentru Cardiff ar însemna mult pentru calificare direct, de pe poziția secundă a ligii. Astfel, avem încredere ca vom vedea cele două reușite necesare.

În final, mizăm pe goluri în partida dintre Bristol și Wigan. Oaspeții, deja promovați, sunt cei mai capabili să furnizeze golurile, dar Bristol a înscris în fiecare din ultimele nouă meciuri disputate pe teren propriu.

Biletul zilei

Ora 21:00 Nimes – Lorient, Peste 1,5 goluri

Ora 21:45 Derby – Cardiff, Peste 1,5 goluri

Ora 21:45 Bristol Rovers – Wigan, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.