Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Selecţii simple din Bundesliga, Ligue 1 și Premier League

Ca de fiecare dată, încercam sa reducem la maxim riscurile, căutând in ofertă cele mai simple și logice pariuri.  Variantele ce compun biletul zilei vin din 3 competiții interne de calibru, primele eșaloane ale Germaniei, Franței și Angliei.

RomaniaTV.net
17 dec. 2017, 09:13
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Selecţii simple din Bundesliga, Ligue 1 și Premier League

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În Bundesliga, Hannover va primi vizita celor de la Leverkusen. Oaspeții traversează o perioadă excelentă, cu 11 runde consecutive fără eșec. Ritm logic, de altfel, pentru trupa antrenată de Heiko Herrlich, posesoare a unei ofensive de top. Cu 30 de reușite, Leverkusen este pe locul 3 în topul eficacității din Bundesliga, după ”giganții” Bayern Munchen și Borussia Dortmund. Mizăm pe o nouă evoluție consistentă a ”aspirinelor”, pontul indicat fiind x2.  

Liverpool merge la Bournemouth hotărâtă să obțină succesul care o poate readuce în topul 4 al ierarhiei. Ne pregătim, însă,  de un meci disputat și echilibrat, în care și gazdele vor avea un cuvânt greu de spus. De altfel, Liverpool nu a reușit să se impună precedentele două ”directe”, cu un eșec, 3-4, în precedenta deplasare pe ”Dean Court”. Pontul nostru este pe cornere, cel puțin 9 în meci.

Avem un pronostic și pentru derby-ul rundei din Ligue 1, Lyon – Marseille. Varianta este peste 1.5 goluri în meci,  pariul logic prin prisma felului în care cele două s-au prezentat în prima parte a stagiunii franceze. Ambele au încasat câte 19 goluri, medie de peste 1 pe meci, înscriind, însă, la un loc de 77 de ori. Un plus ofensiv pentru Lyon, marcatoare a 42 de goluri, mai bine de jumătate reușite de Fekir și Diaz, titulari diseară.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

16:30, Hannover – Bayer Leverkusen, X2
18:30, Bournemouth – Liverpool, peste 8.5 cornere
22:00, Lyon – Marseille, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România