BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Seturi, game-uri şi un solist. Vezi varianta indicată!

Biletul gandit pentru astazi de redactia www.pariuri1x2.ro este compus din doua intalniri de pe tabloul feminin de la Wimbledon si o partida din campionatul norvegian de fotbal. Vezi selectiile!

RomaniaTV.net
08 iul. 2017, 06:56
BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Seturi, game-uri şi un solist. Vezi varianta indicată!

Biletul zilei

Rybarikova M. si Tsurenko L. se lupta pentru un loc in optimile de finala ale Wimbledonului. Sportiva din Cehia s-a descurcat exclent pe iarba in 2017, dovada fiind trofeele castigate la Fukuoka, Surbiton si Ilkley. Conform bookmakerilor, Rybarikova este favorita si in jocul analizat, dar noi vom miza “safe” , pe macar un set cucerit de aceasta.

Intr-o alta partida de pe tabloul feminin, A. Kontaveit o va intalni pe C. Wozniacki. Se anunta un duel strans, echilibrat, intre doua jucatoare de top ce nu vor fi dispuse in niciun moment sa cedeze lupta. Pariul logic: peste 18.5 gameuri.

Mizam si pe succesul formatiei Rosenborg, in meciul de pe teren propriu cu Sanderfjord. Liderul la zi din Norvegia nu-si permite pasi gresiti in fata unui adversar din subsol, care in plus a adunat doar un punct din ultimele 4 deplasari. De asemenea, in primul meci direct al stagiunii, consemnat la inceputul lunii aprilie, Rosenborg s-a impus la Sandefjord cu scorul de 3-0!

Citeste si:

Biletul zilei

13:30, M. Rybarikova – L. Tsurenko, M. Rybarikova sa castige cel putin un set
13:30, A. Kontaveit – C. Wozniacki, peste 18.5 gameuri
16:30, Rosenborg – Sanderfjord, Rosenborg sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.