Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Simplu, pe goluri şi o favorită certă, pentru al 3-lea combo câştigător consecutiv

Grație propunerii de ieri, am ajuns la 15 bilete ”verzi” în luna noiembrie. După varianta câștigătoare de duminică, ieri ne-am dublat investiția pariind pe 2 sau mai multe cornere ale oaspeților în CFR – Sepsi (4), cel puțin un gol marcat de Dusseldorf, in jocul de acasă cu Dresda (scor 1-3) și pe un succes al Atalantei cu Benevento, la cel mult 3 goluri diferență (scor 1-0).

28 nov. 2017, 08:27
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Simplu, pe goluri şi o favorită certă, pentru al 3-lea combo câştigător consecutiv

Biletul zilei

Pe combo-ul zilei de marți avem o alăturare interesantă de meciuri programate în Anglia, primele două ligi și Cupa României. 

Leicester și Tottenham ne-au oferit o mulțime de partide directe spectaculoase, cu un vârf atins chiar în ultima confruntare. În mai anul acesta, tot pe terenul ”vulpilor”, londonezii s-au impus cu 6-1, rezultat pe care Leicester va căuta sa-l răzbune diseară. Nu avem motive să ne așteptăm la un meci foarte închis, mai ales că ambele echipe sunt, după 13 runde, în afara obiectivelor fixate pentru actuala stagiune de Premier League.  

În revenire de formă, Derby țintește acasă, contra lui Ipswich, victoria care să o urce către locul secund al ierarhiei din Championship, promovabil direct. Dacă se vor impune sau nu gazdele, rămîne de văzut. Mai tentantă este, însă, varianta pe cel puțin două goluri în meci. Găsim argumente pentru acest pariu în golaverajul de 30 – 28 al oaspeților, dar și în media de aproape 3 goluri pe meci consemnată în jocurile lui Derby de pe teren propriu.

Închidem biletul cu un pronostic din Cupa României. Iașul atacă sferturile întrecerii la Slobozia, contra Unirii, echipă de liga a 3-a. Ar fi o performanță deloc de neglijat pentru trupa lui Stoican, venită într-un moment în care formația pare ieșită din lupta pentru play-off-ul Ligii 1.

Biletul zilei

14:00 Unirea Slobozia – CSMS Iasi, oaspetii se califică

21:45 Leicester – Tottenham, peste 1.5 goluri

21:45 Derby – Ipswich, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.