Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Simplu şi eficient. Top 3 variante de duminică

Combo-ul propus zilei a fost pierdut într-un mod extrem de neplăcut. Inter ne-a incurcat încă o dată, trupa lui Spaletti remizând acasă în meciul cu Crotone, grupare serios angrenată în bătălia pentru evitarea retrogradării. Acestea sunt surprizele, nu avem cum să le evitem pe toate. Mergem mai departe și căutăm să ne dublă investiția pentru a doua oară în această lună, cu ponturi din Bundesliga, Premier League și Serie A.

RomaniaTV.net
04 feb. 2018, 08:24
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Simplu şi eficient. Top 3 variante de duminică

Biletul zilei:

Mizăm în special pe goluri. Anticipăm o reușită a echipei Eintracht Frankfurt la Augsburg, poate și un rezultat un rezultat pozitiv bifat de oaspeți, ce traversează o perioadă excelentă. Neînvinsă în ultimele 6 meciuri oficiale, Eintracht atacă în forță topul 4 din Bundesliga.

Pentru derby-ul Liverpool – Tottenham pontul nostru este peste 1.5 goluri. Rivalele de pe Anfield s-au remarcat în acest sezon competițional prin forța ofensivă, cele două propunându-i, de altfel, pe golgeterii la zi ai ligii: Kane și Salah. Suntem de părere că vom asista la duel spectaculos, așa cum a fost și cel din tur, câștigat clar de Spurs, scor 4-1.

Completăm biletul de astăzi cu pronosticul 1 solist în meciul Juventus – Sassuolo. Dacă torinezii sunt în bătălie directă cu Napoli pentru câștigarea titlului, Sassuolo are serioase emoții in ceea ce privește menținerea în prima ligă. Doar 22 de puncte acumulate de „i neroverdi” în tot atâtea etape și 12 eșecuri, jumătate din acestea pe terenurile adverse.

Biletul zilei:

Augsburg – Eintracht Frankfurt, Oaspeții înscriu

Juventus – Sassuolo, Juventus câștigă

Liverpool – Tottenham, Peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.