Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Start într-o nouă lună, cu trei pronosticuri pentru partide din Scandinavia

Începem luna noiembrie, în care sperăm să găsim tot mai des drumul spre succes. Varianta de pariere de azi conține pronosticuri pentru partide din Suedia, Norvegia și Danemarca.

01 nov. 2018, 08:58
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Start într-o nouă lună, cu trei pronosticuri pentru partide din Scandinavia

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Malmo continuă urmărirea adversarelor în cursa pentru un loc în Europa League. După victoriile lui Hammarby și Hacken, Malmo este obligată să ia cele trei puncte cu Orebro pentru a nu pierde teren. O victorie este destul de probabilă, având în vedere rezultatele bune obținute de Malmo pe teren propriu. Orebro este fără victorie în precedentele trei runde și pariem că va pierde și azi.

În Norvegia, Rosenborg și Start joacă pentru calificarea în finala cupei. Partida se joacă la Trondheim, iar gazdele par a fi într-o situație ideală pentru a își asigura prezența în ultimul act al competiției. Start a pierdut fiecare din ultimele opt meciuri directe, cea mai recentă victorie datând din 2009. În ciuda unor rezultate modeste în ultima perioadă, jocul lui Rosenborg pe teren propriu a mers mult mai bine, iar noi pariem pe un succes azi.

Midtjylland are un parcurs excelent în Superliga daneză și speră să poată avansa azi în sferturile cupei. În calea sa stă FC Copenhaga, echipă pe care a învins-o de patru ori în tot atâtea partide disputate în 2018. Duelurile celor două au fost mai tot timpul spectaculoase, nu mai puțin de 15 goluri fiind înscrise în precedentele patru partide. Azi anticipăm cel puțin două reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Malmo – Orebro, 1, cota 1,21
Ora 20:05 Rosenborg – Start, 1, cota 1,34
Ora 20:30 Midtjylland – FC Copenhaga, Peste 1,5 goluri, cota 1,24

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.