Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Suntem pe val! Ultima zi a lunii ne poate aduce al şaselea bilet câştigător la rând

Avem o serie deosebit de productivă și încercăm să profităm de oferta zilei de miercuri pentru a o prelungi. Trei pronosticuri ne pot aduce noi câștiguri.

31 oct. 2018, 06:45
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Suntem pe val! Ultima zi a lunii ne poate aduce al şaselea bilet câştigător la rând

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

În Belgia, Kortrijk este neînvinsă în ultimele trei runde, dar a primit gol de fiecare dată. Un gol primit în meciul cu Waasland-Beveren ne poate fi de mare folos. Totuși Kortrijk este favorită, iar pariul nostru de minim două goluri în meci ar putea fi câștigător chiar și doar datorită golurilor ei.

Într-un sezon în care joacă în trei competiții, Hoffenheim a fost foarte inconstantă până acum. Defensiva echipei a fost o problemă. Meciul anterior, cu Stuttgart, a fost primul dupa 13 partide jucate în acest sezon în care nu a primit gol. Din fericire, ofensiva a mers mai bine. Golurile nu ar trebui să fie rare nici în partida cu Leipzig, iar noi pariem pe minim unul în fiecare repriză.

Celtic este la șase puncte distanță de primul loc în Scoția. Meciul de azi, de pe terenul lui Dundee FC, ar trebui să ajute la reducerea acestei diferențe. Gazdele au pierdut nouă din cele zece meciuri jucate în acest sezon și nu este de mirare, având în vedere că au cel mai slab atac, dar și cea mai proastă apărare. Astfel, victoria lui Celtic este pariul logic.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:30 Kortrijk – Waasland-Beveren, Peste 1,5 goluri, cota 1,20
Ora 21:45 RB Leipzig – Hoffenheim, Gol în ambele reprize, cota 1,38
Ora 21:45 Dundee – Celtic, 1, cota 1,22

Cota Finală: 2,02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.