Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim al treilea bilet câştigător consecutiv

În ultimele 2 zile biletul oferit de Pariuri1x2 a fost câștigător, investiția dublându-se de fiecare dată cu ajutorul partidelor de cupă. Astăzi, un nou combo. Redacţia www.pariuri1x2.ro îşi întreaptă atenția către dueluri din Olanda, Spania și Germania.

RomaniaTV.net
07 feb. 2018, 08:11
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim al treilea bilet câştigător consecutiv

În Germania avem ultimele două jocuri din faza sferturilor de finala. Eintracht Frankfurt – Mainz este unul dintre acestea, meci în care pariem pe calificarea formaţiei gazdă. Echipa românului Alexandru Maxim a arătat vulnerabilităţi accentuate în partidele jucate “afară”, Mainz fiind fără victorie în precedentele 10 deplasări oficiale. În același timp, subliniem faptul că Frankfurt nu a pierdut pe teren propriu cu Mainz din anul 2012.

Din Olanda trecem direct în Spania, unde FC Sevilla va primi vizita celor de la Leganes în returul semifinalelor din Copa del Rey. Deşi am avut o remiză cu doar 2 goluri, partida tur a fost una spectaculoasă, cu multe ocazii de poartă. Manşa secundă a semifinalei ne-ar putea propune un scenariu asemănător, mai ales în condiţiile în care echipa, teoretic, inferioară valoric este nevoită să forţeze, pentru a anula golul încasat acasă. Pariem în consecinţă şi alegem un pronostic simplu: peste 1.5 goluri.

Închidem biletul cu o varianta, de asemenea, extrem de “safe”. Mizăm pe 2 sau mai multe goluri în NAC Breda – Heracles, partidă din Eredivisie în care gazdele joacă o carte mare. În cazul unui rezultat negativ, Breda mai are are doar şanse teoretice de a părăsi zona roşie a ierarhiei. În acelaşi timp, o victorie semnată de NAC ar trage-o şi pe Heracles în lupta pentru menţinerea în prima ligă olandeză. În tur, Breda a pierdut cu 1-2, al 15-lea meci direct consecutiv în care pronosticul peste 1.5 goluri ar fi fost câştigător.

Biletul zilei:

NAC Breda – Heracles Almelo, Peste 1.5 goluri

Sevilla – Leganes, Peste 1.5 goluri

Frankfurt – Mainz, Frankfurt se califică

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România