Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim încheierea lunii în forţă!

Am așteptat multe goluri duminică și nu am fost dezamăgiți. Șase reușite în derby-ul dintre FCSB și Dinamo și destule goluri și în celelalte partide selectate pe biletul de ieri ne-au adus câștigul. Pentru azi am pregătit trei pronosticuri.

RomaniaTV.net
30 iul. 2018, 06:23
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim încheierea lunii în forţă!

Pentru Hammarby, meciul cu ultima clasată a adus prima victorie din ultimele cinci jocuri. Astăzi echipa poate transforma acel succes într-o serie, învingând în deplasare Trelleborgs, o altă adversară din zona “roșie” a clasamentului. În ciuda rezultatelor modeste din ultima perioadă, atacul echipei oaspete este în continuare cel mai bun din ligă, iar într-o confruntare ce pare atât de dezechilibrată, asta ar trebui să însemne că vom vedea cel puțin două goluri marcate în meci.
Levski a încheiat doar pe locul trei cel mai recent sezon al primei ligi din Bulgaria, dar echipa s-a calificat în Europa League, în urma unui play-off. În finala acelui turneu, Levski a învins tocmai adversara de azi, Cherno More. A fost o victorie categorică, 4-1, care a arătat diferența dintre nivelele celor două echipe. Ele se întâlnesc azi în a doua etapă a noului sezon și avem încredere că Levski va câștiga cel puțin o repriză.

Meciul Concordia Chiajna – FC Viitorul încheie a doua etapă din Liga 1. Ambele au avut parte de neșansă în meciurile de debut, Concordia primind gol în prelungiri, iar Viitorul ratând un penalty. Ele vor fi astăzi în căutarea primului punct al sezonului. Echipa gazdă a primit gol în patru din ultimele cinci meciuri acasă. Ne așteptăm ca Viitorul să profite de problemele defensivei adverse, așa cum a facut-o și în precedentele partide la Chiajna și să înscrie cel puțin un gol.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Trelleborgs – Hammarby, Peste 1,5 goluri
Ora 20:30 Levski – Cherno More, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză
Ora 21:00 Concordia Chiajna – FC Viitorul, Echipa oaspete înscrie

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România