Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim obţinerea câştigurilor cu 3 ponturi din 3 sporturi diferite

Nu am fost deloc departe să scotem profit şi cu biletul propus ieri de redacţia www.pariuri1x2.ro. Arsenal s-a distrat în Suedia, cu Ostersunds, însă în FCSB – Lazio, în ciuda unor ratari uriaşe de ambele părţi, tabela a rămas îngheţată la scorul de 1-0 în favoarea echipei noastre, rezultat stabilit încă din minutul 29 al partidei, de francezul Gnohere.

RomaniaTV.net
16 feb. 2018, 09:46
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim obţinerea câştigurilor cu 3 ponturi din 3 sporturi diferite

Astăzi, redactia www.pariuri1x2.ro se orientează către partide din fotbal, tenis și hochei. Mizăm pe un duel din Polonia, disputa în care este angrenată Simona Halep la Doha, dar și pe Finlanda – Norvegia, meci din cadrul turneului masculin de hochei de la Jocurile Olimpice de iarnă.

Biletul zilei

Pentru jocul Legia Varşovia – Slask pariul selectat este unul cât se poate de simplu: gazdele câştigă cel puţin o repriză. Liderul la zi din Polonia excelează în partidele de pe teren propriu, acolo unde a acumulat 25 de puncte din 30 puse la bătaie. De partea cealaltă, Slask, trupa care se confruntă şi cu o serie de absenţe importante pentru această dificilă deplasare, staţionează după 22 de runde abia pe locul 10, la 7 puncte distanţă de ultima clasată.

De la fotbal trecem direct la tenis, unde Simona Halep o va întâlni, în sferturile turneului de la Doha, pe marea speranța a Statelor Unite ale Americii în „sportul alb”, Catherine Bellis. Fără experiență la nivel înalt, tânăra sportiva de peste ocean a reușit totuşi să înregistreze o serie de victorii în fața unor jucătoare mult mai bine clasate, printre care fostul lider mondial Karolina Pliskova. Totuși, jocul extraordinar prestat de Halep atât împotriva Makarovei, cât și împotriva Sevastovei, dar și obiectivul revenirii pe prima treaptă în ierarhia mondială ne fac să mizăm pe un succes al constănțencei.

Tot o favorită certă avem şi în meciul de hochei Finlanda – Norvegia, contând pentru grupa C de la JO. Contra unei reprezentative cu performanţe modeste la mai toate turneele continentale şi mondiale la care a participat, Finlanda, una dintre marile favorite la câştigarea medaliilor de aur, nu ar trebui să întâmpine mari dificultăţi în a-şi apropia punctele victoriei. Finlandezii au în componență o serie de jucători ce pot face diferența, precum portarul Mikko Koskinen (ce evolueaza în Rusia la Sankt Petersburg), dar și jucători extrem de promițători, tânărul Miro Hiskanen fiind deja curtat de echipe din NHL. În plus, cele două au debutat complet diferit la Olimpiadă. Daca Finlanda, fără a forţa, a făcut spectacol cu Germania, pe care a depăşit-o cu 5-2, Norvegia a fost învinsă clar de Suedia, scor 0-4.

Biletul zilei

Legia Varșovia – Slask, Gazdele câștigă minim o repriză

Catherine Bellis – Simona Halep, Halep câștigă

Finlanda – Norvegia, Finlanda câștigă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.