Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Top 3 pariuri. Încheiem luna în forţă

După mai bine de o săptămână fără meciuri în cele mai puternice ligi europene, ziua de sâmbătă ne aduce o ofertă foarte bogată. Trei pronosticuri cât se poate de simple și logine ne pot ajuta să încheiem luna cu un nou bilet câștigător. Vezi biletul propus de redacția www.pariuri1x2.ro .

RomaniaTV.net
31 mart. 2018, 07:35
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Top 3 pariuri. Încheiem luna în forţă

Biletul zilei

Pariuri simple, pentru o nouă zi de profit. Căutăm al 18-lea bilet câștigător al lunii și al 4-lea din ultimele 5 propuse, pariind pe meciuri în care vor fi angrenate câteva dintre marile echipe ale Europei, în frunte cu Manchester City și Bayern Munchen. Prima are meci la Everton, duel în care datele conchid către un pariu pe goluri. Vom alege cea mai simplă variantă: peste 1.5 modificări ale tabelei.
Bayern are meci pe Allianz, contra marei rivale, Borussia Dortmund. Rivalitatea dintre cele două își va spune cuvântul, într-un duel în care Bayern poate cuceri matematic al 26-lea titlu de campioană din istorie. Are nevoie de un succes, dar așteaptă ca și Freiburg să nu piardă la Schalke, formația clasată acum pe poziția secundă.

Avem pe bilet și un meci din Serie A. Fără niciun punct câștigat în deplasările din Serie A, Benevento, echipă deja condamnată la retrogradre, merge astăzi la Roma pentru meciul cu Lazio. Diferență imensă de valoare și obiective între cele două. Mizăm simplu, 1 solist.

Biletul zilei

Ora 16:00 Lazio – Benevento, 1

Ora 19:30 Everton – Manchester City,Peste 1,5 goluri

Ora 19:30 Bayern – Dortmund, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.