Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Top 3 pronosticuri din Bundesliga, Premier League şi Liga 1

Ca de fiecare dată, pe varianta de bilet a zilei își fac loc pronosticuri atent analizate, simple și logice. Mixul de astăzi incluse sugestii din cele 3 ligi menționate.

RomaniaTV.net
25 nov. 2017, 08:23
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Top 3 pronosticuri din Bundesliga, Premier League şi Liga 1

Biletul zilei

În Bundesliga, Frankfurt va primi vizita formației Bayer Leverkusen. Față în față vor sta două echipe ce traversează perioade foarte bune. În ciuda faptului că a primit gol în fiecare din aceste jocuri, Eintracht este neînvinsă în ultimele 6 runde. De partea cealaltă, după un start ratat de sezon, Bayer a bifat doar rezultate pozitive în precedentele 7 etape. În 6 din acestea, câștigător a fost pariul ”ambele marchează”. Este chiar varianta pe care o indicăm pentru confruntarea de pe Commerzbank-Arena, câștigătoare și în ultimele 3 dispute directe din fief-ul lui Frankfurt.

Pontul din Bundesliga are și cea mai mare cotă de pe biletul zilei. Căutăm să ne dublă investiția, completând propunerea cu alte două pariuri cât se poate de simple: victorie Manchester United în meciul de acasă cu Brighton și 1x în Viitorul – Timișoara. Echipa lui Hagi este pregătită să-și betoneze clasarea în play-off, printr-o nouă victorie pe teren propriu, a 6-a consecutivă!

Biletul zilei

16:30 Frankfurt – Bayer Leverkusen ambele marchează
17:00 Manchester United – Brighton 1
18:00 Viitorul Constanța – ACS Poli Timișoara 1X

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România