Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Trei meciuri de fotbal ne pot aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Biletul de joi, bazat exclusiv pe meciuri din optimile Europa League, ne-a adus un nou profit. Am anticipat minimum două goluri în jocurile programate la Kiev, Plzen și Bilbao. În capitala Ucrainei, Lazio a câștigat cu 2-0, în timp ce în disputa dintre Viktoria Plzen și Sporting Lisabona, formația calificată s-a decis după prelungiri. Cehii s-au impus cu 2-0 în timp regulamentar, portughezii marcând în minutul 105 + 2 golul izbăvitor. Meciul dintre Bilbao și Marseille a consemnat victoria cu 2-1 a francezilor.

RomaniaTV.net
16 mart. 2018, 08:03
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Trei meciuri de fotbal ne pot aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Biletul zilei

Redacția pariuri1x2.ro revine la competițiile interne, pentru evenimentele ce formează biletul zilei de vineri. Pariem pe jocuri programate în eșaloanele de elită ale Turciei, Poloniei și Franței.

Karabukspor și Osmanlispor se vor înfrunta începând cu ora 19:00. Codașe în prima ligă turcă, cele două au arătat grave carențe defensive, pe tot parcursul sezonului. Mizăm pe faptul că se vor marca minim două goluri, speranțele noastre îndreptându-se în special înspre oaspeți, ce luptă cu șanse bune pentru evitarea retrogradării.

În Polonia mizăm pe jocul Lech – Lechia. Neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune, Lech este pregătită să obțină victoria care să o aducă la doar 2 puncte de Legia și Jagiellonia, trupele ce împart prima poziție a ierarhiei. Pariem simplu, pe cel puțin o repriză câștigată de gazde.

Completăm biletul cu meciul dintre Monaco și Lille. Oaspeții suferă în acest sezon și sunt în pericol de a-și pierde locul în Ligue 1. Echipa nu s-a ridicat la nivelul necesar nici pe plan ofensiv, nici pe plan defensiv. Monegascii ar trebui să poată profita de problemele din apărarea lui Lille, precum și de moralul la cote scăzute al acesteia. Monaco a înscris minimum două goluri în fiecare din ultimele 11 partide. Falcao & co își pot impune ritmul și diseară, contra penultimei clasate.

Biletul zilei

Ora 19:00 Karabukspor – Osmanlispor, Peste 1,5 goluri

Ora 21:30 Lech – Lechia, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză

Ora 21:45 Monaco – Lille, Echipa gazdă înscrie peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.