Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei partide de duminică după-amiază ne dublează miza

Azi am conceput o variantă de cotă 2 formată din pronosticuri pentru partide de fotbal din Eredivisie, Liga 1 și Seria A.

RomaniaTV.net
21 oct. 2018, 05:58
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei partide de duminică după-amiază ne dublează miza

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

În ciuda primirii a 18 goluri în doar opt runde din Eredivisie, Heracles ocupă locul patru în clasament. Echipa din Almelo a reușit să compenseze pentru deficiențele defensive prin productivitatea atacului. Acest atac poate să facă din nou diferența când Heracles primește vizita lui Groningen. Așteptăm minim două goluri marcate în meci, bazându-ne în special pe gazde.

Revenim în Liga 1, unde Gaz Metan întâlnește FC Botoșani. Gazdele au încasat mai multe goluri decât au marcat. Totuși, au opt puncte în plus față de moldoveni, deși aceștia din urmă au golaveraj superior. Botoșaniului i-a lipsit pragmatismul, în special in deplasări. Obținerea unui punct azi este departe de a fi ușor realizabilă, dar noi avem încredere că oaspeții vor marca.

Fiorentina se luptă pentru a intra în primele șase echipe din Serie A. Meciul cu Cagliari este o ocazie excelentă pentru a face un pas înspre îndeplinirea acestui obiectiv. Oaspeții au rezultate modeste în deplasări și cu siguranță se vor gândi la evitarea înfrângerii când merg la Florența. Cu 12 goluri marcate și victorii pe linie în cele patru partide în fața propriilor fani, așteptăm ca Fiorentina să câștige cel puțin una dintre reprize.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 15:30 Heracles – Groningen, Peste 1,5 goluri

Ora 18:00 Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani, Oaspeții marcheze

Ora 19:00 Fiorentina – Cagliari, Gazdele să câștige o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.