Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei partide de sâmbătă ne pot dubla miza. Pariem pe meciuri tari și echipe de top

Singurul gol al partidei dintre Bielefeld și Nurnberg a fost marcat în minutul 90, dar, din păcate pentru biletul nostru de ieri, a venit la poarta greșită. Oaspeții nu au reusit să înscrie, așa că victoria ulterioară a lui Schalke, precum și cele două goluri marcate de Girona au fost, în final, irelevante.

RomaniaTV.net
10 mart. 2018, 07:24
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei partide de sâmbătă ne pot dubla miza. Pariem pe meciuri tari și echipe de top

Biletul zilei:

Ziua de sâmbătă vine cu obișnuitul program bogat în evenimente de top. Astfel, redacția pariuri1x2.ro a avut de unde alege pentru a forma biletul ce ne va dubla astăzi miza. Fotbalul ne furnizează și de această dată cele trei evenimente alese.

Bayern continuă să domine fotbalul german. Astăzi bavarezii primesc vizita lui Hamburg. Fără victorie în precedentele 12 etape, oaspeții par condamnați la retrogradare. Diferența de valoare va înclina clar balanța în favoarea bavarezilor, ce ar trebui să se impună fără emoții la o diferență de 2 sau chiar mai multe goluri.

Celelalte două meciuri selectate pentru varianta de combo a zilei vin din La Liga. Sevilla și Valencia promit un meci spectaculos pe ”Ramon Sanchez Pizjuan”. Andaluzii se vor gândi probabil și la confruntarea de săptămâna viitoare, cu Manchester United, iar „liliecii” ar putea profita. Așteptăm cel putin două reușite, de la această partidă cu un potențial de spectacol chiar mai ridicat.

În final, optăm pentru un pronostic simplu. Pe stadionul ”La Rosaleda” avem înfruntarea dintre Malaga, ultima clasată din prima liga spaniolă și Barcelona, formație ce a făcut un pas enorm, poate chiar cel decisiv, către câștigarea titlului, după victoria cu Atletico Madrid din etapa trecută. Șansele să asistăm la un nou succes repurtat de Messi & co. sunt enorme, mai ales că Malaga vine după o nouă serie catastrofală, de 6 eșecuri consecutive în campionat.

Biletul zilei:

Ora 16:30 Bayern – Hamburger SV, Gazdele -1,5
Ora 17:15 Sevilla – Valencia, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Malaga – Barcelona, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România