Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot ajuta să pornim cu dreptul în noua săptămână

Duminică nu am avut parte de emoții. Golurile marcate în PSV - Ajax și Lyon - Marseille, precum și cornerele din partida Salzburg - Rapid Viena, au făcut ca pronosticurile noastre să fie câștigătoare cu ușurință.

RomaniaTV.net
24 sept. 2018, 07:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot ajuta să pornim cu dreptul în noua săptămână

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Astra Giurgiu continuă să fie neînvinsă în Liga 1. Acest lucru se datorează și defensivei de calitate, care a primit cele mai puține goluri în acest sezon, doar cinci. Pentru biletul de azi însă, ne vom baza pe ofensiva giurgiuvenilor. Având în vedere că Gaz Metan a primit nu mai puțin de 11 goluri în primele opt runde, avem încredere că Astra va reuși să marcheze.

Azi avem parte de un derby al Istanbulului, între Fenerbahce și Beșiktaș. Oaspeții par să aibă prima șansă dacă urmărim forma celor două. Totuși, în cazul unor astfel de înfruntări, jucătorii se pot mobiliza și putem avea parte de evoluții de calitate, indiferent de formă. Având în vedere rivalitatea celor două, așteptăm un meci disputat și ar trebui să vedem cel puțin două reușite.

Completăm biletul cu un alt meci tare, între Braga și Sporting. Cele două cluburi au adunat câte zece puncte după primele patru runde. Câștigătoarea ar egala la puncte Benfica, lidera din Primeira Liga. Cu o miză importantă, aceste două echipe, care sunt pline de încredere, ar trebui să ne ofere un meci interesant, iar noi pariem și în acest caz pe minim două goluri.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș, Peste 0,5 goluri ale echipei gazdă
Ora 22:00 Fenerbahce – Beșiktaș, Peste 1,5 goluri
Ora 22:15 Braga – Sporting, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.