Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ultima zi de meciuri internaţionale din octombrie ne poate aduce profit

Încheiem această perioadă cu meciuri internaționale cu un bilet format din pronosticuri pentru partide amicale, dar și din Liga Națiunilor.

16 oct. 2018, 05:56
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ultima zi de meciuri internaţionale din octombrie ne poate aduce profit

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Arabia Saudită găzduiește azi partida dintre marile superputeri ale continentului sud-american, Brazilia și Argentina. După eliminările suferite la Cupa Mondială din Rusia, cele două sunt neînvinse, reușind chiar să nu primească gol. Brazilienii au totuși o echipă mai bine închegată și au șanse bune să obțină victoria. Noi pariem pe minim un gol marcat de ei.

Belgia, care are o serie de patru victorii consecutive, primește azi vizita reprezentativei țării vecine, Olanda. Având în vedere lunga lor rivalitate, dar și forma arătată recent de cele două, anticipăm un meci foarte interesant și pariem pe marcarea a peste 1,5 goluri

Norvegia are maximum de puncte după primele trei partide ale Grupei 3 din Liga C a Ligii Națiunilor. Meciul de azi ar putea să fie însă cel mai dificil în competiție până acum. Bulgaria merge în Norvegia, jucând cu echipa care ocupă în acest moment locul secund în grupă. Gazdele vor căuta să își ia revanșa, după ce au pierdut la Sofia un meci pe care l-au dominat. Noi așteptăm minim două reușite în această partidă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:45 Brazilia – Argentina, Brazilia înscrie
Ora 21:45 Belgia – Olanda, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Norvegia – Bulgaria, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.