Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ultimele 3 propuneri au fost câştigătoare! Se pot face 4 la rând, cu meciurile zilei în UCL!

Ieri a fost încă o zi perfectă pentru pariorii ce au ales să investească pe varianta de bilet propusă de redacția www.pariuri1x2.ro. Câștigul s-a dublat simplu și fără emoții, pariind pe o victorie clară a Sevilliei, în jocul de pe teren propriu cu Maribor (scor 3-0), dar și pe succesul lui Napoli pe tabelă, dar și la cornere, în confruntarea cu Feyenoord. Italienii s-au impus cu 3-1, respectiv 5-2 în statistica loviturilor de la colț. 

27 sept. 2017, 07:10
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ultimele 3 propuneri au fost câştigătoare! Se pot face 4 la rând, cu meciurile zilei în UCL!

Biletul zilei

În căutarea celui de-al 4-lea  bilet câștigător consecutiv, simplificăm la maximum variantele de pariere oferite. Mizam pe 2 sau mai multe goluri consemnate în derby-ul PSG – Bayern Munchen, în timp ce pentru cealaltă partidă cu greutate a serii de Liga Campionilor, Atletico Madrid – Chelsea, pronosticul propus este unul  ”acoperit”. Luăm în calcul pariul 2 cu handicap asiatic +1. Dacă, totuși, gazdele câștigă la un gol diferență, pe bilet, varianta va primi cota 1.

Închidem biletul cu pontul ce ne-a adus profit în meciul de ieri, de la Napoli, pariat acum pe disputa Juventus – Olympiakos Pireu: 1 și gazdele mai mult cornere.  Moralul trupei elene este serios afectat de seria de 5 meciuri cu doar un succes contabilizat. Eșecuri greu de digerat, acasă cu Sporting Lisabona, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, dar mai ales la Atena, în weekend, în marele derby cu AEK! 

CITESTE SI:

Lugano – FCSB: Optiuni nenumarate de castig pe golurile marcate, o recomandare

 

Biletul zilei

21:45 Juventus – Olympiakos Pireu,  1 și gazdele mai multe cornere în meci
21:45 Atletico Madrid – Chelsea, 2 cu handicap asiatic +1
21:45 PSG – Bayern Munchen, peste 1.5 goluri în meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.