Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un combo din fotbal şi tenis ne poate ajuta să competăm weekendul perfect

Ritm și formă excelente pentru biletul oferit zilnic de redacția www.pariuri1x2.ro. Sâmbătă am reușit încă o dată să ne dublăm investiția, pariind doar pe tenis. Karolina Pliskova a avut nevoie de tiebreak pentru a trece de Su-Wei Hsieh, dar a fost suficient pentru a începe cu dreptul biletul zilei. Victoria obținută de Tomas Berdych împotriva lui Yoshihito Nishioka a fost mult mai ușoară, 6-1, 6-4. Simona Halep a pierdut partida sa cu Agnieszka Radwanska, dar, fiind decis pe parcursul a trei seturi, meciul a depășit confortabil linia 18 de gameuri, validând câștigul de ieri. Duminică combinăm fotbalul și tenisul, în căutarea unui nou profit.

25 mart. 2018, 08:09
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un combo din fotbal şi tenis ne poate ajuta să competăm weekendul perfect

Biletul zilei:

Meciul de fotbal ales de redacția pariuri1x2.ropentru acest bilet vine din liga a doua spaniolă. Zaragoza are o serie de șase victorii consecutive. Perioada excelentă a dus clubul la un pas de locurile care asigură calificarea pentru play-offurile de promovare. Duminică ar trebui să câștige alte trei puncte, pe La Romaleda venind ultima clasată, Sevilla B. Oaspeții sunt ca și retraogradați în liga a 3-a, după cele 10 înfrângeri consecutive.

Completăm biletul cu două pronosticuri pentru meciuri din cadrul turneului WTA de la Miami. Ne așteptăm la echilibru în duelurile Elise Mertens – Johanna Konta și Maria Sakkari – Monica Puig. Considerăm că în ambele jocuri vor fi depășite liniile de 17.5 gameuri, pronosticuri simple, cu un grad scăzut de risc, ce nu solicită neapărat numărul maxim de seturi disputate.

Biletul zilei:

Ora 17:00 Zaragoza – Sevilla B, 1
Ora 18:00 Mertens – Konta, Peste 17,5 gameuri
Ora 19:00 Sakkari – Puig, Peste 17,5 gameuri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România