Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Varianta de azi se bazează exclusiv pe goluri

În ciuda ofertei sărace de marți, am reușit să găsim pronosticurile câștigătoare, care ne-au dublat miza. Căutăm varianta câștigătoare și azi, profitând atăt de meciurile internaționale, cât și de cele din ligile inferioare.

10 oct. 2018, 06:29
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Varianta de azi se bazează exclusiv pe goluri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

În Liga 2, Daco-Getica București primește azi vizita celor de la Aerostar Bacău. Având una dintre cele mai fragile defensive din divizie, echipa moldoveană suferă în subsolul clasamentului. Oaspeții au toate șansele să rămână fără victorie în deplasare și după acest meci, dar nu vom paria pe câștigătoare. Am ales un pronostic de minim două goluri marcate în meci.

Cottbus este neînvinsă pe teren propriu după cinci runde în a treia divizie germană. Ea întâlnește azi Hallescher, formație cu evoluții inconstante până acum, dar care a marcat în cinci din ultimele șase partide oficiale. Anticipăm o altă confruntare cu goluri și am optat pentru același pariu, cel puțin două reușite în meci.

Mai puține goluri am putea vedea în amicalul internațional dintre Italia și Ucraina. Deși nu a impresionat în partidele recente, “Squadra Azzurra” continuă o serie de 12 meciuri fără înfrângere pe teren propriu, perioadă în care echipa a primit doar cinci goluri. Ucraina traversează o perioadă cu rezultate bune, dar este puțin probabil să contribuie cu prea multe reușite la totalul din acest meci. Având în vedere și lipsa de inspirație a italienilor în atac, pariem cu încredere pe cel mult trei modificări ale tabelei de scor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:00 Daco-Getica București – Aerostar Bacău, Peste 1,5 goluri
Ora 20:00 Cottbus – Hallescher, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Italia – Ucraina, Sub 3,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.