Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vizităm Danemarca şi Franţa pentru partidele de pe biletul de azi

Am evitat surpriza din finala Cupei Turciei, câștigată de Akhisar Belediye în fața lui Fenerbahce, pariind pe numărul de goluri, dar nu am avut aceeași inspirație și în cazul partidei din Cupa României. Hermannstadt a reușit să învingă și la Mediaș. Rezultatul a dus la pierderea biletului de ieri. Țintim îmbunătățirea bilanțului cu varianta de azi.

RomaniaTV.net
11 mai 2018, 06:13
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vizităm Danemarca şi Franţa pentru partidele de pe biletul de azi

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Nordsjaelland și Horsens se întâlnesc în etapa cu numărul 8 a play-off-ului Superligii daneze de fotbal. Fără victorie în precedentele cinci runde, Nordsjaelland păstrează șanse de calificare în Europa League. Deși a primit gol în fiecare din ultimele șapte meciuri acasă, doar Brondby și Midtjylland au învins pe terenul lui Nordsjaelland. Gazdele au șanse bune la victorie, dar noi alegem un pronostic pe numărul de goluri: peste 1,5.

Tot pe goluri mizăm și în partida de la Guingamp. Marseille vine aici pentru a continua să pună presiune pe contracandidatele la calificarea în Champions League. Victoria i-a ridica pe elevii lui Rudi Gracia, peste Lyon și Monaco în clasamentul Ligue 1. Kostas Mitroglou ar putea lipsi, dar Olympique are destule opțiuni ofensive. Ar trebui să vedem minim două goluri în aceasta întâlnire, în care gazdele nu au o mare motivație.

Completăm biletul cu poate cel mai simplu pronostic al serii. Mizăm pe victoria lui Le Havre cu Tours. Gazdele luptă pentru promovarea în Ligue 1. Cu cinci victorii și o remiză în ultimele șase partide, forma lui Le Havre înaintea meciului cu deja retrogradata Tours este excelentă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Nordsjaelland – Horsens, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Guingamp – Marseille, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Le Havre – Tours, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România