Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ziua de vineri ne poate aduce al treilea profit consecutiv

Cele două pronosticuri de joi au fost câștigătoare, “înverzind” un nou bilet. Profitul ne-a fost asigurat de succesul Craiovei, în prima manşă a semifinalei de Cupa României cu FC Botoşani, scor 5-1 (3-1 la pauză) şi de golurile înscrise de ambele echipe în Hammarby – Norrkoping, scor 2-1.

RomaniaTV.net
20 apr. 2018, 07:21
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ziua de vineri ne poate aduce al treilea profit consecutiv

Astăzi pariem pe meciuri din Turcia, Olanda şi Belgia.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Basaksehir este pe locul trei al clasamentului în Turcia. Fosta lideră a pierdut runda trecută o partidă extrem de importantă, cu Galatasaray, dar nu este pregătită să renunțe la luptă. Kaiserispor are patru înfrângeri consecutive în deplasare, nereușind să înscrie în cele mai recente trei dintre ele. Basaksehir este pregătită, dar şi capabilă să profite de forma slabă a formaţiei pregătite de Şumudică. Mizăm pe un succes al gazdelor.

Principala favorită la promovarea în Eredivisie, Fortuna Sittard are astăzi o deplasare uşoară, la Jong Utrech. Cu 24 de înfrângeri în sezon, trupa gazdă este ultima clasată, poziţie pe care va rămâne până la finele campionatului.

Pentru completarea biletului, mergem în Belgia. Waregem și Kortrijk concurează pentru o șansă la calificarea în Europa League. Echipa gazdă le-a oferit fanilor partide cu foarte multe goluri, ultimele 9 meciuri disputate jucate pe Regenboogstadion în toate competițiile consemnând o medie de peste 4 goluri marcate. Având în vedere și miza partidei, ne așteptăm la o nouă confruntare spectaculoasă. Pontul nostru este simplu: peste 1.5 goluri în meci.

Biletul zilei:

Ora 20:00 Basaksehir – Kayserispor, 1
Ora 21:00 Jong Utrecht – Sittard, 2
Ora 21:30 Waregem – Kortrijk, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România