Biletul Zilei Pariuri1x2. Top 3 ponturi din Serie A

Pentru biletul propus astazi, redactia www.pariuri1x2.ro și-a îndreptat atenția către 3 din meciurile programate de la ora 21:45, în runda intermediara, a 5-a stagională, din Serie A.  

20 sept. 2017, 08:25
Biletul Zilei Pariuri1x2. Top 3 ponturi din Serie A

Biletul zilei

Alegem pariul 1 solist la partidele Milan – Spal și Juventus – Fiorentina. Chiar dacă la Torino se dispută un mini-derby, decalajul valoric dintre campioana en-titre și formația lui Ianis Hagi este, în acest moment, important. Dacă Juventus este îndreptățită să spere la un nou titlu de campioană, în acest sezon Fiorentinei îi va fi extrem de dificil să intre chiar și în bătălia pentru locurile de Europa League.  

Avem și o varianta de pariere pe goluri, cel puțin două, în confruntarea Lazio – Napoli. Disputa face deja parte din categoria încleștărilor pentru ocuparea unei poziții pe podium, opunând două trupe ce au pornit excelent în actuala stagiune de Serie A. În plus, ambele arată o poftă de gol deosebită. În doar 4 runde, Napoli a ajuns deja la 15 reușite, cu 6 peste Lazio, care a înscris, însă, toate cel 9 goluri, în precedentele 3 jocuri. Reamintim că în ultima partida pe teren propriu, gruparea din capitala Italiei a făcut instrucție cu AC Milan, pe care a depășit-o cu 4-1!

Biletul zilei

AC Milan – Spal 1

Lazio – Napoli peste 1.5 goluri

Juventus – Fiorentina 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.