Bill Gates, dezvăluiri despre Donald Trump: „M-a întrebat de două ori care e diferenţa între HIV şi HPV”. Ce l-a mai şocat pe miliardar

Miliardarul Bill Gates a dezvăluit că Donald Trump l-a întrebat de două ori care este diferența dintre HIV și HPV. În plus, el a declarat că Trump știa „înfricoșător” de multe lucruri despre felul în care arată una dintre fetele sale.

18 mai 2018, 08:53
Bill Gates, dezvăluiri despre Donald Trump: „M-a întrebat de două ori care e diferenţa între HIV şi HPV”. Ce l-a mai şocat pe miliardar

Bill Gates a făcut dezvăluirile în timpul unui interviu din cadrul evenimentului Bill&Melinda Gates Foundation, unde a acceptat să răspundă întrebărilor angajaților. Miliardarul a povestit că Trump a cunoscut-o pe fiica lui, Jennifer, acum în vârstă de 22 de ani, la un spectacol de echitație din Florida. Gates a povestit cum Trump, care se afla la eveniment a plecat cu mașina, numai pentru a se întoarce 20 de minute mai târziu în elicopter. Asta pentru că voia sa impresioneze.

Apoi, Gates l-a întâlnit pe Trump abia în decembrie 2016, în New York. „Prima dată când am vorbit cu el mi s-a făcut de fapt teamă pentru că știa multe detalii despre cum arată fiica mea. Nici Melindei (n.r – soția lui Gates) nu i-a plăcut asta prea mult„, a povestit fondatorul Microsoft.

Cei doi s-au întâlnit din nou în martie anul trecut, atunci când Gates l-ar fi sfătuit pe Trump să nu ia măsuri împotriva vaccinurilor, așa cum s-ar fi gândit președintele american să facă. „În ambele dăți a vrut să știe dacă există o diferență între HPV și HIV și i-am explicat că cele două sunt rar confundate între ele„, a mai povestit Gates.

De asemenea, Bill Gates s-a declarat descumpănit când l-a auzit pe Trump vorbind despre sine la persoana a treia. „Trump a auzit că nu îți place ce face Trump„, i-ar fi spus președintele SUA.