Birchall, la bilanțul DIICOT: Am transmis că actualul Executiv este foarte determinat în a sprijini lupta împotriva corupţiei

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a declarat joi că a transmis în cadrul ședinței de prezentare a raportului anual al DIICOT că actualul Executiv este foarte determinat în a lupta și a sprijini lupta împotriva corupției.

16 feb. 2017, 13:04
Birchall, la bilanțul DIICOT: Am transmis că actualul Executiv este foarte determinat în a sprijini lupta împotriva corupţiei

„Astăzi, am fost la bilanțul DIICOT și am felicitat pentru întreaga activitate a acestei unități de elită a Ministerului Public și vreau să îi asigur de tot sprijinul din partea Ministerului Justiției și a tuturor autorităților, începând cu Guvernul României în ansamblu. De asemenea, am transmis că actualul Executiv este foarte determinat în a lupta și a sprijini lupta împotriva corupției și i-am asigurat de tot sprijinul nostru, atât cât putem noi să facem la Ministerul Justiției”, a declarat Birchall la finalul ședinței.

Ea a subliniat că l-a asigurat pe procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, de tot sprijinul în cadrul dezbaterilor din Parlament a legii DIICOT.

Ana Birchall a mai spus că decizia Guvernului este de abrogare a OUG 13 și acesta este punctul de vedere pe care, în calitate de ministru interimar al Justiției, îl va susține în toate dezbaterile parlamentare care sunt în curs.