Consiliul Național al PNL. Ludovic Orban: Avocatul Poporului - sluga care şterge pantofii PSD

Publicat: Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 10:48 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 16:51 // Sursa: romaniatv.net

Liberalii s-au reunit, sâmbătă, la Poiana Braşov, unde se desfăşoară Biroul Politic Naţional şi Consiliul Naţional al PNL.

Președintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, sâmbătă, pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, afirmând că acesta este "sluga care șterge pantofii PSD".

"Din păcate, în România nu mai există Avocat al Poporului, este sluga care nu face altceva decât să șteargă pantofii PSD", a spus Orban, la Consiliul Național al PNL.

El a precizat că PNL a sesizat Avocatul Poporului pe 12 ordonanțe de urgență, amintind între altele OUG 4 care stabilește pentru angajatori obligația de plată a contribuțiilor și a celorlalte părți către stat.

"Este o măsură discriminatorie, neconstituțională", a spus Orban.

Liderul PNL a criticat faptul că Avocatul Poporului, în loc să sesizeze CCR, "s-a apucat să întrebe Guvernul, patronatele și sindicatele".

Orban a precizat că PNL va ataca la CCR această Ordonanță, după ce va trece de Parlament.

El a criticat și OUG 60, despre care a susținut că "face o ticăloșie" — sub aparența intenției de a proteja persoanele cu dizabilități majorează fiscalitatea pentru firme.

"Multe alte tâmpenii sunt în ordonanțele respective împotriva cărora ne vom lupta în Parlament și pe care noi le vom ataca la CCR", a spus Orban.

La Consiliul Național al PNL participă peste 700 de delegați. La ședință vor fi aprobate modificări la Statutul partidului și la regulamentele de organizare și funcționare ale mai multor foruri liberale și va fi ales un nou vicepreședinte pe domeniul sănătate, muncă, familie și protecție socială, în locul Sulfinei Barbu care a devenit membru în Colegiul CNSAS.

Biroul Politic Naţional şi Consiliul Naţional al PNL trebuia să aibă loc 15 septembrie, tot la Poiana Braşov, însă conducerea partidului a decis amânarea lucrărilor în condiţiile în care în acea zi a murit preşedintele de onoare al partidului, Mircea Ionescu Quintus.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Biroul Politic Naţional PNL Consiliul Naţional PNL Ludovic Orban PNL
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 oct 11:39
Răspunde | Votează email 0 email
maria
Prostia zilei debitata ca de obicei in stil golanesc de Orban! Atita poate el si PNL!
07 oct 15:42
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU GEORGETA
DOMNUL IOAN KORPOS E CEL MAI TARE:LA O VECINA AU VENIT MUSAFIRI SI I-A ZIS CA A GANDIT CA PLECASE DEJA DAR NU:
1
EUR
4.6559
RON
24 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H