Bivolaru anunţă „vindecări miraculoase” în Costineşti: „În urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU”

Gregorian "Guru" Bivolaru, urmărit internaţional după ce a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, a anunţat, printr-un mesaj postat pe internet, că anul viitor, la Costineşti, va avea loc o acţiune "ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase".

20 oct. 2014, 15:56
Bivolaru anunţă „vindecări miraculoase” în Costineşti: „În urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU”

Site-ului Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA), a anunţat că Bilovarul a primit un „mesaj spontan” provenit „de la Dumnezeu Tatăl” în noaptea de 6 spre 7 septembrie.

Ţinem să vă anunţăm, cu o imensă bucurie şi cu o profundă recunoştinţă faţă de BUNUL DUMNEZEU, că în urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATĂL şi care a apărut în noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anunţaţi că a venit momentul să se organizeze de către noi, în condiţii speciale, o acţiune ce va fi în mod dumnezeiesc integrată şi ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale graţiei dumnezeieşti, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATĂL, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care DUMNEZEU TATĂL le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie„, a scrie Bivolaru.

Citeşte şi: Detalii şocante din dosarul lui Bivolaru. Guru avea un vocabular extrem de obscen cu minorele

În acelaşi mesaj, fondatorul MISA precizează că acţiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, între orele 17.00 şi 18.15, iar participarea celor care vor „să se vindece sau să-şi amelioreze starea de sănătate” este posibilă în limita locurilor disponibile. Participanţii vor trebui să aducă la acţiune copii ale actelor ce atestă bolile de care suferă.

Vă anunţăm – cu anticipaţie – că validarea vindecărilor miraculoase ce se vor înfăptui cu ajutorul lui DUMNEZEU se va face atât imediat, în finalul respectivei acţiuni (pentru cele care vor fi rapide şi extraordinare), pentru unele fiinţe umane ce se vor vindeca în mod miraculos, dar şi pe o perioadă de 49 de zile ce va curge după data acestei acţiuni. Considerăm că va fi necesar ca să se facă, atât pe parcursul acestei acţiuni divin integrate, cât şi în finalul ei, înregistrări video-audio„, a adăugat acesta.

Citeşte şi: Gregorian Bivolaru, urmărit internaţional, ţine conferinţe online pentru adepţii MISA

În acelaşi mesaj se precizează că o astfel de acţiune „divin integrată” se va organiza „de acum înainte o dată pe an, în luna septembrie, la Costineşti”.

„Acest mesaj ce ne-a fost transmis de DUMNEZEU TATĂL este un prilej de mare bucurie spirituală pentru noi toţi, cei care suntem integraţi în cadrul Mişcării Charismatice Teofanice„, a conchis Bivolaru.