„Bizonul”, PERICOL PUBLIC! Harlem Gnohere, dat afară din cauza unei bătăi în centrul oraşului!

Harlem Gnohere, atacantul care face senzaţie la FCSB, a vorbit despre copilăria petrecută într-un cartier nu tocmai liniştit, dar şi despre scandalurile în care a fost implicat.

06 apr. 2018, 16:32
„Bizonul”, PERICOL PUBLIC! Harlem Gnohere, dat afară din cauza unei bătăi în centrul oraşului!

Harlem Gnohere a acordat un interviu pentru Le Monde în care a vorbit despre viaţa sa.

Atacantul s-a născut lângă Paris, în Essonne: „Era foarte cald acolo. Eram un bătăuş, ne băteam între cartiere. Tatăl meu a înţeles imediat pericolul şi, la vârsta de 12 ani, m-a trimis la centrul de juniori a lui Cannes, pentru că trebuia să plec din oraş. Avea dreptate. Mulţi prieteni au ajuns la închisoare… Aş fi putut greşi şi eu”.

Ofertă de DOUĂ MILIOANE DE EURO pentru Harlem Gnohere. Ce a decis Gigi Becali

Viața trăită în cartier l-a făcut pe Gnohere să facă și greșeli pe vremea în care acesta juca pentru Cannes: „Am fost dat afară din cauza unei bătăi care a izbucnit în centrul oraşului. Cei de la Troyes nu aveau încredere în tineri, aşa că m-am dus în Elveţia pentru 1.500 de euro pe lună. Am înscris goluri, dar niciun club din Ligue 2 nu s-a interesat de mine. Aşa că am plecat pentru 1.000 de euro pe lună la Virton, în liga a treia din Belgia, unde nivelul era mai ridicat”.

Golgeterul Ligii 1 cu 13 reușite are părinți din Coasta de Fildeș și spune că visează să îmbrace tricoul naționalei „elefanților”: „Nu am fost niciodată chemat şi încă n-am vorbit cu niciun reprezentant al federaţiei ivoriene. Nu ştiu dacă voi avea vreodată ocazia să joc pentru „elefanţi”. Am crezut că a marca goluri într-un campionat din Europa mi-ar permite să fiu remarcat. Îmi doresc să joc la națională, dar încep să îmi pierd speranţa”.