Black Friday 2013: cum să profiţi la maximum de reduceri

Black Friday 2013: Pe 29 noiembrie se anunţă ce-a de-a treia ediţie a super-reducerilor de Black Friday. Află cum să transformi vinerea neagră într-un succes!

12 nov. 2013, 08:35
Black Friday 2013: cum să profiţi la maximum de reduceri

Black Friday 2013: Ştim că toţii că femeile iubesc shopping-ul şi mai ales reducerile, de aceea le suntem recunoscătoare americanilor, care au inventat Black Friday, vinerea neagră a reducerilor. Termenul vine de la traficul haotic ce se crea în vinerea reducerilor după Ziua Recunoştinţei la americani, iar fenomenul preţurilor mici s-a răspândit în întreaga lume împreună cu denumirea.

Chiar dacă ai tot ce îţi trebuie este absolut imposibil să nu găseşti ceva ce ţi-ai dori…dacă ar costa mai puţin. Profită şi tu de reducerile de Black Friday în România şi ai grijă să nu fii înşelată de comercianţii necinstiţi!

Cum să nu fii păcălită de Black Friday 2013
Chiar şi de Black Friday ai nevoie de o strategie ca să te asiguri că beneficiezi de cele mai bune oferte de preţ şi că nu o să fii înşelată. Iată în linii mari ce ai de făcut să te pregăteşti pentru reducerile din vinerea neagră!

– Stabileşte wish list-ul şi apoi începe cercetarea în magazine ca să afli care sunt preţurile întregi, pentru a le compara cu cele din ziua de Black Friday. Astfel vei avea garanţia că produsele alese sunt într-adevăr reduse substanţial.

– Stabileşte un buget fix şi nu te abate de la el. Nu are rost să faci datorii sau să îţi cheltui economiile pe obiecte care nu îţi sunt de folos şi pe care le-ai cumpărat doar pentru că erau ridicol de ieftine.

– Citeşte review-urile produselor şi al magazinelor de unde ai de gând să îţi faci achiziţiile. Clienţii nemulţumiţi iau întotdeauna iniţiativă!

– Citeşte politica de returnare a produselor şi dacă sunt oferite şi garanţii pentru produsele aflate la reduceri de Black Friday. E posibil ca aceste produse să fie cu un regim special în vânzare!

– Ai grijă ce produse îţi alegi să cumperi, unele dintre ele, în special colecţiile de iarnă, vor intra la reduceri şi după sărbători. Dacă nu e grabă, mai amână o lună cumpărăturile de vinerea neagră.

– Anii trecuţi de Black Friday retalilerii au întâmpinat numeroase probleme cu stocurile prea mici sau serverele care nu făceau faţă numărului mare de vizitatori, aşa că nu îţi face aşteptări prea mari. Ca să nu fii dezamăgită, fă-ţi un wish list mai mare, poate vei avea noroc măcar în privinţa unor produse, scrie Cosmopolitan.

Sugestii de achiziţii de Black Friday 2013
Dacă ai norocul să îţi iei salariul la sfârşitul lunii, va coincide cu Black Friday, aşadar ai toate şansele să faci o achiziţie bună anul acesta! Dacă nu, pune ceva bănuţi deoparte la salariu, sigur vei găsi ceva ce te va tenta în vinerea reducerilor!

Black Friday 2013 pentru tine

E cel mai frumos să faci cumpărături, mai ales de reduceri, de Black Friday. Pentru tine eşti îndreptăţită să cheltui mai mult, mai ales că se apropie şi sărbătorile şi poţi să îţi faci un cadou costisitor fără un motiv anume. Profită de vinerea reducerilor pentru a-ţi schimba smartphone-ul, tableta ori pentru a-ţi cumpăra un ceas de damă impresionant. Şi garderoba ta se poate upgrada cu o geacă biker de piele sau cu o pereche de pantofi stileto.

Nu uita de micile plăceri sub forma cărţilor, care îţi vor înfrumuseţa multe seri reci de iarnă!

Esti o „Shopaholica”? Idei de cadouri de Black Friday 2013

Se apropie sărbătorile de iarnă şi vrei să îi iei un cadou valoros iubitului, sau să îi uşurezi munca în bucătărie mamei tale? Cumpără cadourile de sărbători de Black Friday, chiar dacă îţi va fi greu să le ţii secrete pentru o lună întreagă!

Pentru el poţi să alegi un eBook reader, o consolă sau un joc nou, un ceas de mână, un HDD extern sau un simplu pulover. Pentru mama ta poţi să alegi o bluză din mătase sau o geantă din piele naturală sau un blender ori un fierbător. Asigură-te că nu va primi acelaşi lucru şi de la tatăl tău!

Black Friday 2013 pentru casă

De Black Friday poţi să faci o aroganţă şi să îţi cumperi un cuptor nou la care să prepari tot felul de reţete noi pentru invitaţii tăi din ce în ce mai numeroşi, să îţi schimbi televizorul normal cu un Smart Tv sau să îţi îmbogăţeşti colecţia de gadget-uri de beauty cu un epilator, o perie cu aer cald sau o super periuţă de dinţi electrică!