BLACK FRIDAY 2013: Lista magazinelor care oferă reduceri pentru VINEREA NEAGRĂ

BLACK FRIDAY 2013 va avea loc pentru a treia oară în România, pe 29 noiembrie. La fel ca în anii trecuţi, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa câştigării unui număr cât mai mare de clienţi.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 10:58
BLACK FRIDAY 2013: Lista magazinelor care oferă reduceri pentru VINEREA NEAGRĂ

Lista cu principalele magazine care vor afişa REDUCERI pentru BLACK FRIDAY, VINEREA NEAGRĂ:

Magazine cu produse IT:

eMAG
Evomag
PC Garage
F64
ClickShop
Marketonline
Azerty
Magazinultau

Magazine cu electrocasnice:

Altex
Domo
Carrefour
Flanco

Magazine de fashion, încălţăminte şi accessorii:

TinaR
Ecco Shoes
Miniprix
Boutique Mall

Nissa.ro

Magazine de cărţi:

Nemira
Elefant.ro
Libris
Okian
BookCity

Magazine cu jucării şi articole pentru copii:

Bebe Bliss
Best Kids
DinoLand
101 Jucării

Cadouri:

E-Cadou
USBMania
FunGift

Nissa.ro

Posibile probleme pe care le vei întâmpina

Probleme au existat în ultimii doi ani pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

În esenţă BLACK FRIDAY este o cursă pentru vânzător, care trebuie să îşi vândă produsele aflate sub PROMOŢIE în timp util, dar şi pentru cumpărător, care trebuie să îşi aleagă cu grijă bunurile dorite. Oricine a cumpărat produse de VINEREA NEAGRĂ ştie din proprie experienţă că răbdarea în această zi este o virtute, iar o bună planificare şi nervi de oţel pot fi calităţi răsplătite cu achiziţionarea unor chilipiruri în singura zi din an în care oricine poate pleca acasă fericit, dar şi cu bani în buzunare.

Originea BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat,tablete, telefoane mobile sau console video.