BLACK FRIDAY 2013: Unde găseşti ANVELOPE DE IARNĂ la preţ redus

BLACK FRIDAY 2013: Şoferii care nu au anvelope de iarnă pot profita de campania BLACK FRIDAY, care a fost extinsă, pe lângă produsele electronice şi haine, şi la cauciucuri. Comercianţii promit discounturi de până la 45%. De luat în calcul ar fi şi cumpărarea de cauciucuri de vară, întrucât comercianţii promit reduceri de preţ la toată gama de anvelope.

19 nov. 2013, 11:05
BLACK FRIDAY 2013: Unde găseşti ANVELOPE DE IARNĂ la preţ redus

BLACK FRIDAY 2013: Patronii de magazine de anvelope şi accesorii, care au simţit oportunitatea de a scoate ceva bani de pe urma campaniei BLACK FRIDAY, anunţă reduceri de preţ la cauciucuri de până la 45%. Promoţia este valabilă la anvelopele de iarnă şi la cele de vară. Unele magazine oferă reduceri de preţ şi pentru jante. „Te aşteptăm vineri 29.11.2013, începând cu ora 00:00 să prinzi super ofertele noastre. Cel mai bun discount va fi de 45%”, scrie vanzarianvelope.ro.

Alte site-uri specializate în vânzarea de anvelope şi jante promit reduceri de preţ în perioada vineri 29 noiembrie şi 31 noiembrie dar nu specifică ce economie se face. „Ofertele de preţuri la anvelope se prelungesc de vineri până duminică în Magazinul Online de Anvelope Automarket. 30 de mărci la reducere şi discount-uri care merg până la 1450 de lei pentru un set de patru anvelope”, promite automarket.ro.

Şi anvelopeshop.ro anunţă „zile de doliu” pentru toate preţurile la cauciucuri, reducerile ajungând şi la anvelope şi la jante până la 35%.

„Dacă vrei să te bucuri de o iarnă albă …. profită de VINEREA NEAGRĂ„, este sloganul din campania magazinului online, care comercializează cauciucuri.