BLACK FRIDAY 2014. Ce reduceri de preţuri vor avea Flanco, DOMO şi eMag de Vinerea Neagră

BLACK FRIDAY 2014. Ca în fiecare an, Altex, Domo şi Flanco iau parte la Vinerea Neagră. Flanco şi Domo expun pe site-uri cuantumul reducerilor, Domo prezintă şi la ce produse va face reduceri, iar Altex nu pomeneşte nimic de reducerile dinspre sfârşitul acestei luni. E Mag anunţă cel mai mare Black Friday din scurta istorie a acestui eveniment în România.

17 nov. 2014, 10:34
BLACK FRIDAY 2014. Ce reduceri de preţuri vor avea Flanco, DOMO şi eMag de Vinerea Neagră

BLACK FRIDAY 2014. Domo şi Flanco îşi îmbie clienţii să îşi creeze conturi pe site-urile lor de pe care pot cumpăra online, astfel încât să beneficieze primii de marile reduceri. Tot ce promite Flanco clienţilor de Black Friday sunt „reduceri trăznet” pe parcursul unui weekend. Perioada în care se vor face aceste reduceri trăznet este 21, 22 şi 23 noiembrie. De asemenea, Flanco anunţă reduceri între 50 şi 80%.

Citeşte şi Cum poţi sa cumperi ceasuri de firma la preţuri mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

„Pentru a finaliza comanda înaintea celorlalţi, îţi recomandăm să îţi face un cont online. Nu mai pierzi timpul căutând câmpuri, ci cauţi cele mai bune oferte”, îşi îmbie Domo clienţii pe site-ul propriu. Domo promite clienţilor reduceri de până la 80% la telefoane, televizoare, home cinema, laptopuri, aparate foto, precum şi la electrocasnice mari. Domo aminteşte pe site şi avantajele de a fi clientul lor, printre acestea regăsindu-se modalităţile de livrare multiple, precum şi returnarea produsului în timp de 30 de zile.

Şi Orange anunţă organizarea Black Friday, respectiv reduceri de preţuri la telefoane. „Asigură-te că ai cont online-o să ai nevoie de el pentru finalizarea rapidă a comenzilor. Dacă vrei să îți cumperi un telefon cu abonament nou, asigură-te că ești cu plata facturilor la zi”, scrie Orange pe site-ul propriu.

Citeşte şi Black Friday 2014, OFERTE BLACK FRIDAY. S-a dat STARTUL LA REDUCERI cu o săptămână mai devreme

„Ne-am pregatit 6 luni ca sa-ti oferim cel mai tare eveniment de shopping al anului”, scrie e Mag pe site-ul propriu. E Mag promite reduceri de preţuri la nu mai puţin de 450000 de produse.

La reduceri vor fi disponibile produse IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice si climatizare, produse de ingrijire personala si cosmetice, carti, jucarii, produse pentru casa si gradina, auto, articole sportive.

„Fa-ti din timp lista ta de cumparaturi si vei putea gasi tot ceea ce-ti doresti la reduceri de pana la 75% in ziua celor mai multe si mai mari reduceri din an. Noi am lansat, in 2011, conceptul de Black Friday pe piata din Romania si la fiecare editie iti pregatim cele mai mari surprize din an”, mai scrie e Mag. 

Citeşte şi BLACK FRIDAY ALTEX: Cel mai mare retailer electro-IT a început antrenamentele pentru reduceri

În oferta din acest an de BLACK FRIDAY, eMAG vrea să vândă şi 50 de autoturisme.

Reducerile la autoturisme se vor situa între 20 şi 35%, iar printre mărcile prezente în oferta de BLACK FRIDAY se vor afla şi Jaguar şi Ford.