Black Friday 2016, OFERTE ATRACTIVE pentru imobiliare, turism, energie sau maşini

Black Friday, un eveniment dedicat, în principal, retail-ului electro-IT, a atras, pe piața locală, și companii care activează în alte domenii, de la imobiliare, turism, energie și până la auto sau tratamente naturiste. Astfel, românii au ocazia, în acest an, să achiziționeze locuințe, vacanțe, mașini sau produse naturiste și suplimente alimentare la prețuri mai mici cu până la 90%, dar și să scape de plata facturii de energie electrică timp de șase luni. Black Friday 2016 cu reduceri inedite, la case, vacanțe și mașini

16 nov. 2016, 16:14
Black Friday 2016, OFERTE ATRACTIVE pentru imobiliare, turism, energie sau maşini

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, și-a obișnuit clienții ca în fiecare an, de Black Friday, să introducă reduceri inedite. Astfel, de la mașini sau lingouri de aur, disponibile în anii anteriori, compania va vinde, vineri, 18 noiembrie, 1.000 de pachete promoţionale E.ON Lite. Oferta asigură gratuitate la energie electrică pentru șase luni și, după această perioadă, un preţ special de furnizare, de 0,19 lei /kWh.

Pachetele sunt destinate consumatorilor casnici, care încheie contracte de furnizare de energie electrică pe o perioadă un an, cu posibilitate de prelungire. Reprezentanții companiei au declarat, pentru Vocea.biz, că oferta este supusă unor limite de consum.

„Gratuitatea se aplică în limita unei cantităţi maxime de 1000 kWh consumate în perioada primelor 6 luni. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, preţul de furnizare aplicabil de 0,19 lei /kWh este fix şi garantat. Acelaşi preţ special se aplică şi pentru cantitatea care depăşeşte 1000 KWh în primele 6 luni de contract. Prețul de furnizare a energiei electrice nu include tarifele reglementate specifice ariei de distribuție energie electrică în care se află locul de consum, așa cum sunt acestea aprobate prin Ordine ale Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (tarif de transport, tarif de distribuție) și nu include contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență, certificatele verzi, acciza consum necomercial și TVA”, se arată în răspunsul furnizat de companie.

VEZI SI: Super Black Friday la NISSA, tot weekendul, începând de vineri, de la ora 00:00

Bilete de avion și vacanțe la prețuri mici Vola.ro, unul dintre cei mai mari jucători din turismul online autohton, a anunțat, într-un comunicat de presă remis anterior, că, pentru ediția de Black Friday din 2016 va scoate la vânzare peste 600 de bilete de avion şi vacanţe în destinaţii europene, cu reduceri de până la 90%.

Mașini la ofertă

Unele dintre cele mai așteptate promoții pe 18 noiembrie sunt cele din sectorul auto. În al treilea an de participare în campanie, Autovit.ro a inclus în ofertă peste 30 de automobile cu reduceri ce vor ajunge până la câteva zeci de mii de euro în cazul modelelor noi premium. Potrivit reprezentanților companiei, mașinile listate în oferta de Black Friday din acest an provin de la dealeri auto cu renume, au o garanție de cel puțin un an, kilometraj verificabil și istoric de service, iar prețul din ofertă are un discount semnificativ față de cel afișat anterior.

Locuințe la prețuri mai mici

Potrivit vocea.biz, de apetitul crescut al românilor de Black Friday și-au propus să profite și companiile din sectorul imobiliar. Pe Storia.ro, site-ul de anunțuri imobiliare lansat de OLX, va fi organizat, în perioada 18-20 noiembrie, Black Weekend, o campanie de trei zile cu reduceri de până la 25% la proprietăţi din toate regiunile ţării.