Black Friday continuă la NISSA cu un nou val de promoţii

NISSA a înregistrat rezultate exceptionale în primul weekend de Black Friday, livrând mii de produse către clientele sale, în doar 72 de ore de la momentul plasării comenzilor.

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 13:30
Black Friday continuă la NISSA cu un nou val de promoţii

Stocurile de produse au fost generoase permitand astfel clientelor sa beneficieze cat mai mult de preturile Black Friday NISSA. Site-ul NISSA a gazduit inca de la primele secunde ale campaniei peste 100.000 de vizitatori.

Oferta NISSA a cuprins, ROCHII DE ZI, ROCHII DE SEARA, ROCHII DE COCKTAIL, FUSTE, BLUZE, REDINGOTE sau COSTUME OFFICE cu preturi intre 85 si 300 de lei, gama de marimi de la masura 36 pana la masura 60.

Reducerile de pana la 50% au fost valabile in toate magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piata Romana), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) si pe magazinul online NISSA www.shop.nissa.ro.

La cererea miilor de clienti multumiti NISSA, brandul a hotarat continuarea promotiei de BLACK FRIDAY si in perioada 28.11-01.12.2014, asteptand si clientii care nu au reusit sa beneficieze de preturile speciale in primul weekend.