BLACK FRIDAY EMAG.RO: La ce oră începe goana după reduceri în 2017

Cea mai aşteptată zi din an, Black Friday, este vineri, 17 noiembrie, atunci când eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră va da startul reducerilor.

RomaniaTV.net
15 nov. 2017, 09:44
BLACK FRIDAY EMAG.RO: La ce oră începe goana după reduceri în 2017

eMAG nu anunţă ora la care începe campania de reduceri, însă ultimele ediţii au fost organizate în jurul orei 7:00. La prima ediţie, din 2011, eMAG a anunţat ora lansării Black Friday, iar aproape 100.000 de persoane dădeau click pe refresh pe pagină. Toate sistemele IT ale magazinului au căzut, iar toată ziua s-a muncit la repararea lor. La prima ediţie Black Friday, eMAG a pierdut un milion de euro.

Cei care vor să afle ora la care începe Black Friday la eMAG trebuie să îşi instaleze aplicaţia disponibilă pe Google Play şi App Store. Activează notificările ca să poţi fi anunţat de îndată ce se dă startul.

Cei care sunt cu ochii pe oferte trebuie să ştie că şansele de a prinde un super preţ cresc odată cu instalarea aplicaţiei.

Anul trecut, de Black Friday, în primele 10 minute ale evenimentului de shopping, nu mai puţin de 78% dintre comenzile plasate de clienţi au fost făcute din aplicaţia eMAG, în timp ce 19% de pe site şi 3% de pe varianta de mobil a site-ului.

Pentru a fi siguri că şi anul acesta au cât mai multe şanse să-şi cumpere produsul dorit la preţ de Black Friday, clienţii au la dispoziţie un ghid de cumpărături detaliat de eMAG.