BLACK FRIDAY: Oktal dă startul reducerilor din 22 noiembrie

BLACK FRIDAY. Oktal.ro va da starul reducerilor de Black Friday 2013 din 22 noiembrie, iar laptopurile de ultimă generaţie şi tabletele vor fi vedetele de sezon.

15 nov. 2013, 08:19
BLACK FRIDAY: Oktal dă startul reducerilor din 22 noiembrie

„Am analizat situaţia comenzilor, dar şi vizitele generale de pe site, pentru a cunoaşte care sunt produsele cele mai dorite. În multe cazuri, produse de top sunt admirate de vizitatorii de pe www.oktal.ro, dar uneori preţurile nu permit o achiziţie rapidă. Facem mari eforturi pentru a putea oferi de Black Friday discounturi considerabile, ocazie pentru a-i motiva pe doritori să pună în coş produsele dorite de mult timp”, au mai spus oficialii Oktal.ro.

Citeşte şi BLACK FRIDAY: Un mare site a dat startul la reduceri

Oktal.ro se aşteaptă la o avalanşă de comenzi care va depăşi rezultatele înregistrate în 2012. Cel mai probabil, volumul de vânzări va fi între 1 şi 1,5 milioane de euro.

Pe 22 noiembrie, clienţii Oktal.ro de Black Friday vor primi nu doar discounturi masive, ci şi alte servicii importante post-vânzare: promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziţie, doreşte să returneze un laptop sau netbook, nemulţumit de performanţele acestuia – proces rapid şi uşor, fără penalităţi şi fără necesitatea invocării unui motiv, precum şi serviciul „E-Service”, un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani.

Citeşte şi BLACK FRIDAY: Cele mai haioase reclame de Vinerea Neagră VIDEO