BLACK FRIDAY: Peste 60 de magazine online pregătesc reduceri

BLACK FRIDAY. Peste 60 de magazine online din România au anunţat deja că pregătesc oferte speciale pentru Black Friday 2013, cea mai amplă campanie de reduceri online din an, potrivit datelor colectate de 2Parale de la cei peste 280 de advertiseri din reţea.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 08:00
BLACK FRIDAY: Peste 60 de magazine online pregătesc reduceri

Vinerea de 29 noiembrie, ziua de vârf pentru reducerile online, va aduce anul acesta promoţii de până la 80% pentru o gamă largă de produse, de la electronice (telefoane, tablete, televizoare, laptopuri, etc) şi electrocasnice la haine, cărţi şi jucării pentru copii, scrie ECONOMICA.NET.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2013: ce reduceri-BOMBĂ anunţă magazinele de VINEREA NEAGRA 2013

”Dacă Black Friday 2012 a fost o acţiune de marketing fără precedent în online-ul românesc, avem semnale puternice de la advertiserii cu care lucrăm că 2013 va aduce implicarea unui număr mai mare de magazine. Estimăm că peste 100 de magazine online din 2Parale vor lansa oferte de Black Friday. Este un fenomen care aduce beneficii imediate şi pe termen lung atât cumpărătorilor, cât şi comercianţilor şi afiliaţilor”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

Citeşte şi Black Friday 2013: cum să profiţi la maximum de reduceri

BLACK FRIDAY 2013 – Ce magazine pregătesc oferte

Anul acesta, campania a atras interesul unui număr mai mare de comercianţi online, mai bine de o treime din cele peste 60 de magazine online care şi-au anunţat implicarea în Black Friday 2013 declarând că nu au derulat promoţii în perioada similară din 2012.

Află ce magazine pregătesc oferte pentru Black Friday pe Economica.net.